Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!
Raspunsuri - Pagina 8
baby-boom spune:
Aloha fetelor dragi!
Nu degeaba am tot cantat din decembrie "Vine, vine primavara". Se pare ca vine de-adevaratelea imediat. :)
Manu, am mai strans nejte kile de PINK pentru tine ..barbia sus, intotdeauna dupa coborasuri vin suisuri, e un ciclu atestat. Trec toate, asta-i cert. Pacat doar ca in general constientizam mult mai acut fazele negre, tristetea, depresia, disperarea, si toate astea decat momentele cu +. Gandul meu e cu tine, sa fie bine. Inc-o
La multi ani lui Razvan, cu mare intarziere . Jos depresia Stanca ca si pe tine pun joarda.
Si nu in ultimul rand Roxanei. Mie mi-a fost tare dor de tine si votez in plen pt intalneala, veto ...in ceea ce priveste vestile cu noutati, sunt convinsa ca ai luat alegerea cea mai buna penru voi, sunt sigura de asta. Intrebare: dieta ta ti-o face cumva un nutritionist? caut tacit asa specimen, as prefera din recomandari, deoarece am avea nevoie de ceva personalizat in functie de muuulte chestii. Cunostintele mele is destul de vaste, dar altfel e daca cineva face sinergii intre necesitatile tale fizice, predispozitii spre mai stiu io ce, grupe sanguine, fazele luniietc...in fine, glumesc eu, dar de fapt caut o persoana care stie ce face si care sa ma ajute, mai ales acum ca am ajuns dpdv fizic cam jos, in urma oboselii acumulate in atata timp.
Va pup si mai viu.
P.s. Elise a avut ieri lectie deschisa la balet. Am ramas impresionata
Florina si Elise (9 iulie 2004)
roxana1974 spune:
ciao pisicutelor,
va scriu si eu in graba ca abia m-am intors de la sala de la o clasa tarzie...spal haine si apoi ma atrunc in pat...
Va multumesc pentru gandurile bune si Flo pentru ca esti de acord cu intalneala
Flo, eu pot sacaut un nr de la un nutritionist care nu e scump, iar dieta mea nu e dieta e "nemancare" vegetariana dupa urecke. Mai povestim noi despre asta...oricum am trecut de la regim vegan la lacto-vegetarian si nu pot spune ca ma simt mai bine, dar sigur voi fac eceva pentru asta...Felicitari pentru lectia Elisei.
Erika
Cristiana, ce mai zici? Te bagi ?
Va si pe curand,
Roxa
ralucames spune:
buna dimineata!! azi vin cu la voi, poate avem mai multa miscare pe aici...
Criss, ganduri bune si rugaciuni azi pt. voi toti!!
Roxa, bine ai venit draga, si de la mine, multipt.viata superactiva ce o duci; referitor la decizie, imp. e cum simti si cum hotarasti pe termen lung, sa va fie bine sa inteleg ca ai ramas cu aceiasi pitici legat de diete, sport, etc.nu ti se pare mai obositoare si consumatoare de timp si psihic aceasta "truda" ce o duci?? ai atatea atuuri, incat nu inteleg de ce te consumi... (sau am inteles eu gresit...) oricum, iar , sa nu ma impusti
Florina, fetita talentata are mama, asa-i??
fetelor, vreau sa-i iau sotului niste tricouri de ziua lui, unde gasesc la pret nu ff extravagant, uni si calitate??
Mariana, sa inteleg ca nici pe mess. de cateva zile...??!!?? vreau sa te intreb ceva, pliiiz!!!
Stanca, voi??
Erika,
Manu, sanatate multa iti doresc la Luca, mai fa investigatii si gandeste pozitiv!! ai aici o trupa de sustinere
la fel si Gabi
Luca al meu are mucutzi tot mai putini, dar pt. ca n-am actionat mai devreme, acum tuseste de numa; ii mai dau si azi humex, apoi trecem pe patlagina+ceai de scai vanat; nu l-am scos din casa de sambata, cu gerul de afara, iar acum e ca un leu in cusca....
va pup, o zi frumoasa!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
As sta sub plapuma pana vine primavara....la cat e de frig afara.
Noi suntem spre bine.Sunt fericita ca am reusit sa potolesc laringita lui Razvan fara antibiotic , la Maria n-am riscat ca ea face din alea grele.Oricum gradi asta ne termina ...dar lasa ca ne facem noi mari....si cresc problemele.
Manu si Razvan a avut sechele de rahitism dar nu grave si l-am tratat cu vigantol mai mult.Eu am mers la pediatra mea care e pe asa ceva deci nu am avut nevoie sa schimb medicul.La Maria am avut probleme ca varsta osoasa era mai mare deci era pericol de pubertate precoce, bine ca nu s-a confirmat.Neaparat sa nu lasi chestia cu rahitismul pentru ca se deformeaza oasele in timp si alte si alte probleme.Curele heliomarine sunt benefice, extractul din muguri de brad sunt ajuvanti buni in situatii din astea.
Florina felicitari pentru balerina talentata.
Roxa ce sa zic ...important e sa fiti voi bine si din experienta mea iti spun ca ceea ce pare un esec nu e asa.
Raluca si noi trecem azi pe scai vanat, patlagina si urzica moarta si sper sa terminam cu bine tampenia asta de boala.
Fug la caldurica ca afara a parca vine Craciunul.
la toata gaska
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
Hello fetelor!
Pisicutze, pisicutze, sunt de acord, caci when the cats come out the best come out to play
Un pic pe fuga, caci am de mers la gine, echo si alte chestii...sper sa fie ok.
Roxa, eu sunt extrem de obosita, fizic, nu ma poci trezi dimi. De mancat mananc destul de sanatos si ok, zic eu. Poate ceva nu fac bine asa ca m-ar ajuta o discutie cu cineva. Nu vreau sa fac o mare tevatura din asta, caci pe de alta parte nu vreau sa acord mancatului mai mult "credit" decat merita, vreau doar sa stabilesc anumite reguli capitale. Astept sa ne vedem si sa imi zici mai multe.
Va pup, da' mai viu
asi spune:
Nu mai suport si gata!Vreau timp frumos, pasarele ciripind,flori si vant caldut...Mai sunt 3 saptamani pana la Paste si parca vine Craciunul.Nici macar Maria nu mai canta "Vine, vine primavara".Acum mai e si ceata....Nu mai pot.
baby-boom spune:
Stanca, vine, vine . Timp tampon perioada 15-20 martie. Maxim in 20 ai primavara, altceva io n-am ce face sa vie mai repede. Daaar, iti dedic aceasta frumusica melodie: http://www.youtube.com/watch?v=_6U_bqIMkI4
Si si cand vine, apoi vine sa stea, nu mai pacaleste !
Va pup si va doresc o zi, si-o lume si-o viata minunata! ...Cel putin!!!
Fug la repeticiones!
P.S. Azi si maine merg la un workshop de iluzionism . Sunt curioasa ca o pisica.
asi spune:
Florinaaaaa multumesc de melodie.SUPERBA
baby-boom spune:
Mda, vine, vine priiimavaara .
Dansez si eu cu viscolul de-afara. Si imi repet trucurile magice pe care le-am invatat . Sunt tare. Pardon, sunt cea mai tare , stiu vreo duzina de trucuri, cu disparitii si reaparitii, cu carti de joc, sfori ori batistute colorate, cu balerine din foite de tigara care danseaza fara sa le atingi, cu moristi de vant, din aceleasi foite, cu ziare si cu carti, de lectura de data asta..si muuulte altele. Ma si mir cum ne-a putut invata atatea, de fapt cum am reusit sa prindem atatea. Mare bucurie, caci presimt ca la vara voi face tare de neuitat ziua de nastere a Elisei, abia astept!
M-a luat putin cu ea vremea de afara, dar nu de tot, asadar am inca sanse sa scap si sa ma binedispun.
la toata lumea!
p.s. azi dimineata am pacatuit la german bakery..si vai ce bine-a fost
eladea2005 spune:
salutare mamici!
am o rugaminte la voi: imi puteti recomanda un medic pediatru urolog/chirurg? vreau sa-l duc pe piciu la un control la putzulica..
mersi mult! o seara placuta!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...