Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, din teoria cu invingerea amanarii, pot sa-ti zic ca te vei simti super cand vei fi terminat referatul ala sau e gata deja? Daca nu, trust me, dar tu stii deja

va pup fetelor si pe curand!
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am venit!

Buna dimi la toata lumea.
Nu mai are rost sa relatez ca si io-s dusa pana-n panzele albe ale ocuparii.

Nu am mai deschis calculatorul de joi.

Cu intarziere: Stanca, Bastionul Croitorilor este pe str. Baba Novac, vis-a-vis de intrarea in liceul Sincai(cea a elevilor), si tot vis-a-vis de liceul de coregrafie, intrarea de pe Avram Iancu.
Vineri a fost full, din pacate nu au intrat toti oamenii care au venit, chestie care ne-a suparat. Dar daca inca doresti sa vii, mai jucam martea asta, iar apoi din nou la finele lui mai. Marti este tot de la ora 9 seara, si rugamintea mea este sa vii la 8.45, in caz de oameni multi. Spectacolul incepe de afara

, de-asta zic.

Noutati, mai nika, n-am timp de asa ceva....Elise s-a racit putin ieri, dar fara tuse, doar muci, asa ca bag propolis si vitamina C in ea la greu, sa scapam usor si repede. Doamne Ajuta. Spectacolul a iesit bine, lumea extrem de placut surprinsa, cu dorinte de colaborare pe termen lung. Se incearca acum introducerea lui in cadrul programului tiff de anul asta, ei folosind spatiul de la bastion. Sper sa iasa asta.

Roxa, ma intere in perspectiva de noua miscare cabalina. Probabil peste vreo 2 saptamani om trage si noi o fuga, ca prospectez niste timp mai liber. Te mai bat la cap, stai linistita

Acum plec. Azi am asa: 11-12 Tae-bo, 12-13 Pilates si 13-14 Step...si apoi repetitii. Si ca ciresika de pe tort, poate o fuga la niste bolovani, dupa ora 5.

Manu, te-ai mutat? Fac timp sa ajut, daca-i nevoie. Parol!

P.S. Stanca, bafta la referat. Tin pumnii sa scapi repede si cu rezultatul scontat.

Va pup pe toate

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc gagici de gandurile bune.
Am avut de facut 2 referate dar unul era cu subiect interesant : un proiect de preventie a HIV la dependentii de heroina.Am stat si am cugetat eu nevoie mare si tot nu m-am lamurit ce-i mai rau sa fii dependent de heroina sau sa ai HIV?
Nu mi-am raspuns dilemei dar clar nu poti face psihoterapie la depenedentii de heroina.

Florina daca apuc vin marti sigur.

Roxa sa stii ca ma simt bine ca am terminat insa nu-s multumita de ce am facut.E o materie tare traznita si nu stiu unde sa o localizez in "biblioteca" , e psihologia sanatatii.

No, va las ca-s rupta si va zic de pe acum Noapte buna

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, am facut okii cat cepele, 3 ore una-n-truna omg !

Stanca

fete, va pup ca am atata treaba...si maine am de lucru, dar nu ma plang, doar ca nu pot scrie cat as vrea...

roxaboxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

buna dimineata, azi dau eu cafelutza ca-s restanta rau

incep cu ceva foarte important

La multi ani Luca!iti doresc o viata minunata copil scump, plina de drumuri luminate si line.sa ai parte numai de oameni buni ca parintii tai!

ce mai faceti dragelor...saptamana asta am fost ei eu in categoria doar citit dar sunt la curent cu toate noutatile din viata voastra.

noi suntem bine, Sofi a inceput sa se obisnuiasca cu gradi si sa-i placa, a avut cateva zile cu trezit dimineata si declarat ca ea nu merge la gradi.

ne bucuram de vremea buna

Stanca tot vroiam sa va felicit ca ati scapat de scutecel , e o mare realizare, noi probabil ne vom marita cu el

Nonna, cred ca iti e greu cu jobul si te inteleg eu ce am reusit este sa ajung acasa zilnic la 17 si sa imi dedic dupa amiaza fetelor.tocmai asta e si motivul pt care imi gasesc greu timp pt mine simt ca timpul pe care il petrec cu ele e ff valoros

insa in we , de ex duminica seara daca vine bunica de servici la noi imi rezerv o seara si cu Mihai si iesim doar noi doi

Ralu abia astept sa va vad azi, iti tin pumnii cu serviciul, o sa te descurci cu siguranta!

Manu, te-ai mutat?

Roxana, is super incantata de hainutze(fetelo noi ne comandam de pe Promod.fr mai ales la promotii si sunt suuper).mai ales una din bluzitze e totala.si pt rochita tre sa scap de burtica nou dobandita.chiar cum scap de burtica cel mai usor?
tre sa va spun ca am inceput sa alerg aproape zilnic

la noi lucrurile stau ok,desi am suferit o dezamagire crunta cu al doilea cumaparator la casa care se pare ca ne-a mintit intr-una o luna...dar din pacate am invatat niste lectii despre societatea in care traim si care ne-au dat valorile peste cap...eu am fost crescuta in ideea ca cuvantul dat e sfant si in fiecare zi cunosc oameni care mint...partea buna e ca am vandut f bine unul din apt si putem lucra la casutza cea noua, de care sunt super incantata:)

va pup pe toate, un we minunat va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Flo felicitari pt spectacol tare as fi vrut sa te vad, o sa incerc la sf lui mai, am o luna tare incarcata , o sa merg 3 zile in team building , apoi am doua zile un proiect global pe care il organizez cu manageri din toate fabricile si-s f agitata, de organizat petrecere de burlaci, ziua fetelor si in 29 suntem nashi.
plus o petrecere de logodna ca prietena mea cea mai buna s-a logodit

no ca v-am facut update:)

Mergi la inceput