Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragele mele

si muuulte dade dade vine primavara

La multi ani cu drag Erika!sa ai parte de tot ce iti doresti si sa bucuri de comorile tale!

Noi suntem bine, totul e ok si merge inainte, cu agitatie de zi cu zi dar nu ne plangem

m-am mai linistit la job, am intrat pe partea de HR development si imi place mult.

am castigat un concurs si maine merg la teatru cu radu Beligan

de fete ce sa zic, au atata energie covarsitoare ca am zile cand ma declar invinsa seara

sapt asta voi sti daca pot sa va dau o veste buna legata de vanzarea casei(din nou)

Ralu pot sa confirm neastamparul lui Luca insa nu e numai a lui, fetelor cand am fost cu toti 4 nu am reusit f bine sa le facem fata

Roxa abia astept sa-mi pove we tau wild, sunt convinsa ca-ti prinde bine!

Nonna, sanatate si energie ca ai nevoienu mai veniti dupa amiezele in parculetul nostru?

Arleena, waw ,dar cum de v-ati mutat?nici nu stiam ca aveti in intentie .fireste ca esti binevenita chiar te rugam sa ne ramai alaturi

ma duc ca ma striga mandrele sa ma calare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata cu soare si sper si putina caldura.

Simona (arlena) bineinteles ca esti binevenita.Mare surpriza ne-ai facut ca te-ai mutat.Va doresc sa va gasiti locul si sa va mearga bine.

Cristiana succes la vanzarea casei.

Simona (nonna) te cred ca esti franta dar senzatia va trece pentru ca te vei obisnui.Si eu am senzatia ca sunt mereu obosita, sichiar si arat asa dar m-am hotarat sa fac in sensul asta ceva.Sanatate multa iti doresc.

Sambata a fost tare fain si emotionant.Ne-am adus aminte de lucruri frumoase si am povestit o gramada.Preotul care a avenit este prieten de familie vechi, din Turda si am depanat o gramada de amintiri.Cand am plecat noi definititv din Turda fetita lui era mai mica decat Razvan , acum e mai inalta decat mama ei.Am fost socata cat de repede trece timpul si ce repede cresc copii.
Ieri a fost o zi tare ciudata dar a fost bine ca ne-am odihnit.Am facut papanasi si au fost devorati.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Evident am uitat ceva

La multi ani Medeea!
Sa cresti mare ,frumoasa si buna , cel putin asa ca mama ta.

Raluca tapet am luat de la Verla , de pe Horea.Au cataloage si au si pe stoc.

Roxa zici we alone?Aha....

Florina si la Razvan i se misca dintii de jos de ceva vreme dar cu siguranta nu pica degraba.O sa-i schimbe mai tarziu pentru ca lui i-au iesit dintii tarziu.Alea 3 kg nu le dai jos ca sunt masa musculara si daca faci sport intens poate mai si pui pe tine.

Mergi la inceput

Azi e luni si nici iarba nu creste....deci va invit la un ceai energizant sau o cafea dupa preferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
inchiriez post la coafor,unghii tehnice,cosmetica,remodelare corporala
pt mai multe informatii -pm-

sa aveti o sapamana minunata

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bine v-am regasit... nu am citit nimic din urma, am venit plina de energie din capitala si aseara m-am desumflat brusc: proprietarul a vandut apartamentul si trebuie sa ma mut... alt stres, alta alergatura... n-am chef de nimic, dar asta e viata.....
Va urez o saptamana buna si sa-mi tineti pumnii sa gasesc repede, ceva convenabil... mi-e groaza cand ma gandesc cate am de mutat...

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Manu ce nasol.Dca te putem ajuta cu ceva spune

Fetelor mi-am cumparat niste pantaloni de la Tara fashion si am luat un numar mai mic.Daca sunteti interesate va rog sa-mi spuneti ca sunt absolut superbi si se pare ca nu mai au numarul meu.
Costa 99 de lei si sunt marimea 40 pe negru si materialul e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

multumesc de urari si urez si eu in continuare sarbatoritilor lunii aprilie LA MULTI ANI!!! Dragos, Medeea, Maria, Ileana,2 X Diana (nonna si kitzy),Stefan

arleena nici nu stiam ca aveti intentii de mutare ...mie tot timpul mi-a placut Oradea mi se pare un oras linistit.Nu stiu cum ar fi sa stai in el ca eu am fost doar in trecere .Oricum va dorim o acomodare rapida.

Manu din nou mutare :(...

Cristianatinem pumnii sa iasa vanzarea bine

Roxana in costumasul tau negru cu broderie am fost "admirata" de Pasti ...mersi mult din nou

in we iar am avut vreo 2 ture de musafiri..cred ca imi ajung pt o perioada
Stanca io am facut un tort inventie proprie (adika mai multe retete adaptate)..am facut un blat de cacao , am desfacut un comp[ot de visine cu cirese si am facut o crema din mascarpone+ frisca + un pliculet Finesse vanilie, intre balturi am pus crema si am presarat fructele apoi m acoperit totul cu glazura de ciocolata

ma duc ca iar mi-am gasit de lucru pe acasa...am gasit cateva molii intr-unul din dulapuri unde tineam cateva paturi
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, pe unde umblati??

Stancaaa, am fost la Verla, e fff profi magazinul, am gasit o multime de variante, de culori, de modele, abia ne-am hotarat... la vara vreau sa fac camera copiilor, atunci cand ei vor fi plecati la bunici; acum am o imagine de cum va arata sufrageria... mersi mult!

Manu, bine-ai revenit! pacat ca tre sa te muti iar... in marasti nu ti-ar conveni, asa-i??

mai am doua sapt. jumate de concediu, nu-mi vine sa cred ca tre sa plec si eu la job... dar bine ca-l am, in astea vremuri... mai greu e cu Luca, ca tare plange dimineata, dar sper sa se obisnuiasca pana atunci...

Erika, ce inventiva esti, draga!! frumos... io nu ma bag la asa complicatetzuri

va pup, o seara placuta!!

Mergi la inceput

Hello gagici!
Va ofer o cafea cu aroma de vanilie.

Raluca ma bucur ca ai reusit sa incropesti ceva.Doamnele de acolo sunt tare dragute si rabdatoare.Eu am stat acolo odata 2 ore si nici un moment nu m-sm simtit aiurea.Cred ca dupa ce am plecat...

Erika suna bine tortul tau.Musai sa-mi iau si eu o tava rotunda su una cu margini detasabile.

Azi merge la expo ca e expozitie de mobila si tare sunt curioasa ce de expune.Poate gasesc ceva din ce mai am nevoie la oferta ca preturile sunt exorbitante altfel.

Mergi la inceput