LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**163**
Raspunsuri - Pagina 6
zsuzsu spune:
Pisik super petrecerea- am vizionat pozele si Ana e o adevarata printesa! foarte frumoasa!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! Am lipsit 2 zile si am de recuperraaaaaaaaaat! O multime! Recuperez, dar intai ma vait! Ce sa fac eu, ca in we plec la o conferinta, iar Adela participa la concursul bebelusilor care merg de-a busilea sambata! Si eu nu pot sa ma duc! O sa se duca ta-su cu ea.... dar nu stiu daca se descurca singuri... Si sa va spun ce-a facut mica tradatoare: a invatat sa spuna "ta-ta-ie", l-a dat gata pe ta'su mare. Sincer va spun ca nu i-am insuflat eu dragostea asta pt el. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Venim sa facem galerie!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Galushca spune:
Iete cum imi atrageti voi atentia si ma deraiati de la muncit:
Cum e aia sex cu autoxervire, Chatonescu? Sa stie si baba.
Si facui o galeata de cafea, ca mi-e somn. Si niste pita cu crema de cioco.
Va rog sa poftiti.
Sexoasele la regim sa nu citeasca.
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! Nu am noutati si nici probleme...azi sau mai bine spus "acum".Piti doarme si eu mi-am propus o supa de galuste...sa vedem ce iese A, daca nu se modifica schimbarea, noi vom veni sambata la Babyexpo. punem de-o intalneala? mami de Silvia Ioana |
Aaaa! Nu veniti sa-i faceti galerie Adelei? De la 10:50!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Galushca Iete cum imi atrageti voi atentia si ma deraiati de la muncit: Cum e aia sex cu autoxervire, Chatonescu? Sa stie si baba. Si facui o galeata de cafea, ca mi-e somn. Si niste pita cu crema de cioco. Va rog sa poftiti. Sexoasele la regim sa nu citeasca. |
Ma bag si io si la cafea si la pita cu cioco, ca io nu-s la sexy mother...
Sunt asa ...Victor a reactionat destul de rau la schimbarea de locatie. Ieri la 6 am ajuns acasa, in Bucuresti. Incantare retinuta, agitatie, vroia sa vada tot si totusi ii era frica de orice...ma rog, toate bune si frumoase pana la programul de nani-nani...
L-am adormit de 3 ori si l-am pus la el in pat, moment in care s-a trezit de fiecare data urland...dar ce lacrimi, ce suferinta....
Asa ca...m-am culcat cu el. Si toata noaptea, daca ma miscam putin plangea de mama focului si numai lipit strans de mine a stat...
Iar azi numai langa mine...fereasca sfantul sa ies din camera si sa-l las singur...ieseau niste lacrimi de crocxodil...
Fug ca s-a trezit urland...
Gigelica,mami pentru ca de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui Kea Ah si la inceput nu ma prindeam care e pisigri si care e pisik. Prea multe pisici. Apoi venea denisamada si spunea ca i-a facut sarmale motanului si ma mai minunam si cum naiba sa muncesti atata pt un motan. |
Ha-ha, da, imi aminesc. Am zis ca i-am facut si mamaliguta la sarmale si a papat restul de mamaliguta cu branza si smantana, ceea ce te-a blocat complet.
Fetelor, pana recuperez eu... cum gasesc prima postare? Sa ma nostalgesc si io!
Si mai ales: unde-s pozele pisikutzei, ca mor de curiozitate!!
chatonel spune:
citat din mesajul lui Galushca Iete cum imi atrageti voi atentia si ma deraiati de la muncit: Cum e aia sex cu autoxervire, Chatonescu? Sa stie si baba. Si facui o galeata de cafea, ca mi-e somn. Si niste pita cu crema de cioco. Va rog sa poftiti. Sexoasele la regim sa nu citeasca. |
Hihihihi, ce scapara okii cind e vb de SEX
Sexu cu autoservire e ala cind sari pe om cind iti vine pofta Banuiesc ca e valabila si reciproca
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 La Sala Polivalenta. Ne ducem la soare mami de Silvia Ioana |
Aoleu! Bine ca ai zis, ca eu ii trimiteam la Palatul Copiilor.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Venim sa facem galerie!!!! Olga, mamica lui David iepurasul |
De la 10:50!
aris26 spune:
ce fac fetele?
eu am scos copilul la aer in curte...fac 5 ture si adoarme cu hanoracul si pantalonii pe el. noroc ca era rupt si nu a protestat cand l-am dezbracat si mutat in patul lui.
denisa - pai vad ca Adela e pe mani bune, du-te linishita ca are cine sa strige dupa margine
eu la 10 nu ajung nici cu politia...in plus habar nu am cat mai suntem contagioshi. chiar asa, ai idee?
chato - bravo voua
mai fetelor, eu sunt singura nebuna care nu s-a rupt de copil nici macar o noapte???...asa ma apuca cheful cand va aud, dar asa ma apuca dorul si cand il duc sus sa doarma...
clar, nu am scapare...e boala grea
25 martie 2009