probleme cu kaky...constipatii, diaree

probleme cu kaky...constipatii, diaree | Autor: oana_pdv

Link direct la acest mesaj

Galushcutza mea are 2,5 luni si de 1 luna face treaba mare fff rar *( chiar si la 4 zile). Dr zice ca-i normal dar pe mine ma doare sufletul sa il vad cum se chinuie. Ii dau ceai de musetel, nu ii pun supozitor, il ajut cu termometrul si alaptez. Nimic! tot asa face, analizele la kaky sunt ok iar el nu plange si ia in greutate bine, chiar e ceva normal, sunt paranoica eu?? ajutor... Cica sa ii dau debridat , oare e ok? Dr zice ca nu are rost deoarece e normal, sora mea (care are un puiutz mai mare) zice ca nu ii face rau sii ii regleaza tranzitul. El desi face ff rar face totusi "zeama" si nu il inteleg de ce nu poate sa il scoata ca de casnit si impins el incearca saracutzul toata ziua. Astept sugestii si de la voi. Sunt disperata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Si eu i-am dat copilului meu debridat la aceasta varsta si n-au fost probleme, adica nu cerd c-ar avea ce sa pateasca de la el (eu i-am dat pentru colici) si intr-adevar este bun pentru reglarea tranzitului intestinal.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La un copil alaptat se considera normal si daca are 7 scaune pe zi (la fiecare schimbat) dar si daca face o data la 7 zile!

Deci o data la 4 zile e normal, nu cred ca e cazul de debridat!

Nu inteleg de ce zici totusi ca se chinuie...
Fiecare mama isi cunoaste copilul, dar nu orice "scremut" inseamna ca se chinuie sa faca caca!

Nu-l mai chinui cu termometrul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Si eu i am dat debridat copilului cam la aceeasi varsta si tot pentru colici si a fost ok. Poti sa i dai daca vrei macar o perioada sa vezi daca are efect. La noi a avut efect , dar repet pt colici.

Flori mami de Stefan si 21+

Mergi la inceput