Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da. Am facut acum 7 luni o laparoscopie si in oct. mi-a zis ca probabil va trebui sa fac si o histeroscopie sa vada si uterul. Poate e lipit pe undeva, ceva de genul asta. Eu n-am ramas niciodata insarcinata. Ma duc joi la el si daca imi zice sa o fac, o fac. Ma gandesc ca e posibil sa fie ceva si pe acolo... eu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Bruna, am crezut ca HSG nu histeroscopie.La noi pt FIV iti cer toate analizele,inclusiv HSG sa vada daca sunt desfundate trompele.

Noapte buna si va pupic.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Mai mai ce fete cuminti .

La noi dupa ceva "interventii" telefonice si-a revenit netul.
Acu tre sa citesc din urma, dar pana una alta vacim dulce.

Ps. Mi/ne-ati lipsit , da cam greu cu acordul.
usor!!!!

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Bruna, am crezut ca HSG nu histeroscopie.La noi pt FIV iti cer toate analizele,inclusiv HSG sa vada daca sunt desfundate trompele.

Noapte buna si va pupic.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

amy si aici se cere si hsg, dar in cazul meu nu e necesar..
multa lume confunda hsg cu histero..
noapte buna , fete dragi ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie. Simptomele aproape disparusera , vineri seara dureri, pata rosie de sange. Sambata dimineata am cerut eco la spital. Am vazut pe ecran cu ochii mei. Dar stiam deja in sufletul meu ca nu mai este. Doctorita vorbea, dar nu o mai auzeam. Mi-a pus in brate un material prin care sa nu treaca sangele cand se va produce avortul. Pentru pat. Sotul meu era aproape sa cada. Durerea, ochii tristi ai sotului meu, spitalul, totul pare un vis. Dupa ce a plecat fata mea s-a asternut linistea. Suntem doar noi doi. Ne strangem in brate si plangem, din ora in ora. A fost poate ultima noastra sansa. Imi pare rau fetelor ca nu o sa mai pot sa va scriu. Nu mai am putere. Mi-au zis sa astept sa avortez natural pana vineri, daca nu, voi merge la chiuretaj. As vrea sa fie natural, dar cine stie.
Apoi voi merge la oficiul de emigrari sa depun actele de rezidenta si imi voi cauta un serviciu. Vom mai incerca sa avem copii. Dar acum vreau sa uit, sa uitam. Si sa-i multumesc in fiecare zi lui D-zeu pentru ce ceea ce am. Va imbratisez pe toate fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Imi pare atat de rau. Plang pentru voi. Sper ca Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste durerea asta si sa va recapatati speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lumi42,imi pare foaarte rau!!!
alte cuvinte nu-si au rostul

buna dimineatza fete dragi
sa avem o zi linistita.
eu azi merg sa-mi cumpar injectiile,seringile...ieri mi-am cumparat tincturile,ceaiurile si de azi incep sa le iau.
saptamana asta am tare multe de rezolvat...si eu sotiorul...ca daca plecam atata timp trebuie sa lasam cat de cat ordine pe la firme.
mai avem si cateva cumparaturi de facut...si bagaje...in sfarsit...ne-o ajuta Bunul Dumnezeu sa le dovedim pe toate.

va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata si de la mine

lumi suntem alaturi de tine!
trist....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

babyblue

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

brunadria

Mergi la inceput