Senioare mari,mijlocii si mici (75)
Raspunsuri - Pagina 13
babyblue spune:
neatza fetelor!
adria, elly, amy, gally, soricica, bruni, viola, samira si toate pe care nu le-am enumerat, de la mine floricele

bruni, saracutza de tine, te-au casapit aia, zau! nu ti-au facut anestezie, nimic? acum esti bine? tin pumnii pt FIV!
fetelor stiu ca e ok si un singur gigel, dar cand am plecat de acolo tot ce mi s-a zis a fost sa sun in prima zi de ciclu, dc imi vine, sa ma programez pt histeroscopie si sa vb cu albu pt inceperea FIV ului. a venit personal embrioloaga aia (nu stiu, poate asa vine ea la toate inseminarile, dar la mine a venit cu o fata lunga si dezamagita) sa mi zica ca prea putini gigei, mi-a repetat ca o ia are sanse sa iasa de la 20 de mil in sus si ei n-au avut reusita sub 5 mil, asta in cond in care sotul daduse 1 mil.
am citit si eu povestea cu fata care a facut 4 fivuri si a ramas natural apoi, iar sotul avea doar o suta de mii de gigei. nah...pana la urma tot dumnezeu decide pt fiecare in parte.
noi strangem bani de fiv, oricum. trebuie sa fiu realista si mai degraba pesimista, caci dc ma imbat cu iluzii, in mom in care imi va veni ciclul, voi fi nu darmata ci terminata complet.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Mona40 spune:
Salut gagici,
Mi-a placut faza cu " Aveti grija de boi".
Eu adaug...
Si de vaci , saracutele.

Gali, tu esti buna de trimis la Banca mondiala.. ai atata experienta cu hartzoagele ca te pot pune aia sef de Compartiment..
Eu am o durere de ovare..de nu stiu ce sa fac..
Pup tuturor.
brunadria spune:
babyble nu stiu daca mi a facut anestezie locala sau nu , doctorul asa mi a spus ca e anestezie locala...dar am simtit tot ...si a durat mult , nu se mai termina odata..dar e facuta sunt ok , asta e important...
nu te descuraja poate face dd o minune si vi cu vestea cea buna...
monaliso ce planuri ai ?cand incepi iar? hai nu te lasa ! eu atata fac pana reusesc...
galli hai nu sta singura..vino si spune ne ce ai pe suflet..
trebuie sa fie o solutie...
da...super faza cu boii!! dar sigur era "voi"..
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria babyble nu stiu daca mi a facut anestezie locala sau nu , doctorul asa mi a spus ca e anestezie locala...dar am simtit tot ...si a durat mult , nu se mai termina odata..dar e facuta sunt ok , asta e important... nu te descuraja poate face dd o minune si vi cu vestea cea buna... monaliso ce planuri ai ?cand incepi iar? hai nu te lasa ! eu atata fac pana reusesc... galli hai nu sta singura..vino si spune ne ce ai pe suflet.. trebuie sa fie o solutie... da...super faza cu boii!! dar sigur era "voi".. |
brunica,nu ma face sa plang mai tareeeeeeee.....
e acasa si tarzan........
te rog.......nu pot vb acum........
mona,vezi,nu cumva sa fie chist.....

bea,bebita,

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
amy2007 spune:

dusa rau. Deci nu numai sefuta e brocoli la cap.
Ideea e ca scrisesem, a intrat seful si nu am avut timp sa mai si corectez. ![]()

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ANI.G spune:

babyblue...voi strangeti bani acolo ca nu se stie cand se intampla minunea natural. Am citit si eu muuulte povesti cu sarcini naturale la 100 de mii de gigei si altele chiar cand se hotarasera sa adopte, sau sa faca FIV/IA
Asa ca e cum ai spus si tu :tot dumnezeu decide pana la urma, iar ce-i al tau e pus deoparte...valabil de altfel pentru noi toate
Am vrea noi sa fie mai repede, pare-se insa ca nu putem face mai nimic cateodata
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
galliciana spune:
gata...............
am ramas singura...........
deocamdata......
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui amy2007![]() dusa rau. Deci nu numai sefuta e brocoli la cap.Ideea e ca scrisesem, a intrat seful si nu am avut timp sa mai si corectez. ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
stiam eu......
violab spune:
Ola la fete, boi, vaci si ce se mai gaseste prin ograda.![]()
![]()
Ce mai faceti voi? Ma scuzati ca v-am cam neglijat in ultima vreme dar am foat busy pina peste cap. Ma pregatesc sa vin in tara si trebuie sa las totul in ordine aici.
Apropo unde e intilnirea si la ce ora?
Anul asta voi fi mamica!
MayanMistica spune:
Dragele mele , buna dimineata la toate si multi pupici.
Luminita draga noastra , am citit ce s-a intamplat si va doresc sa fiti tari , sa aveti putere sa treceti peste acest moment nefericit din viata voastra.Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa ocroteasca cu bunatatea lui.

Bafta la IND vineri si daca vrei sa si lucrezi sa ceri si dreptul de munca.Daca ai nevoie de vre-o informatie , pot sa-ti spun ca doar ce am fost la ei si stiu ce acte am avut nevoie.
La mine a fost rahatul de apostila care nu am avut-o pe ultimul certificat de divort emis de statul roman.
Sa nu uiti sa ai toate actele apostilate!
Te pup si bafta multa.