cate zile??
cate zile se da siropuul pt tusea productiva?? eu stiu ca 5-7 zile. se poate da mai mult??
multumesc
Raspunsuri
witeflower spune:
Depinde de sirop... De obicei pe prospect scrie, sau medicul iti spune. Cele naturale se pot administra pe termen mai lung. Ideea e ca in 5-7 zile ar trebui sa aiba ceva efect daca e sa-i treaca cu acel sirop.
bb_yasmi spune:
in cazul de fata e vb de humex expectorant.
dr fetitei a spus ca il pot da si o luna.... ceea ce ma indoiesc!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
elyanne spune:
Deobicei nu le dau mai mult de o sapt. pt. ca nu este nevoie, dar cand s-a intamplat sa nu le treaca asa repede, le-am dat ori pana au scapat de tuse, ori pana s-a terminat siropul (in jur de 2 sapt.)
Apoi, daca am terminat si tot nu le trece sau ii deranjeaza, am continuat cu sirop din plante.
Toate astea, la recomandarea doctorului.
Tot pentru tuse productiva... printre altele si humex...
Se poate da si mai mult de 5-7 zile, dar nu cred ca o luna...
Inaf78 spune:
Durata tratamentului cu CARBOCISTEINA este de maxim 8-10 zile; la nevoie medicul poate recomanda prelungirea tratamentului.
Oricum depinde de cauza tusei (secretii bronsice care trebuiesc eliminate sau secretii nasofaringiene=mucei, care se scurg posterior si determina tuse cand ajung in gat), pentru termen mai indelungat de administrare se prefera alte siropuri mucolitice si expectorante: Eurespal, Prospan, asociate cu Sinupret; eventual se asociaza cu antihistaminice (Ketof, Zyrtec).
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
bb_yasmi spune:
Inaf multumesc frumos pt raspuns. maine avem 7 zile de Humex si il vom opri ca nu mai tuseste decat maxim o data pe zi.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee