***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut!

Mony sar eu la cafea ca-s zombi.Razvan doarme asa de rau de cateva nopti de nu mai stiu ce sa fac.Si ziua,mai are o singura repriza de somn,pe la 14.
Zimi un pic,tu ultima masa de solide pe la cat o dai,si ce contine.Ma gandesc ca poate i se face foame de se trezeste.

Mi-a mai zis cineva,sa-i dau seara lapte de vaca diluat cu ceai ca sa doarma,dar eu nu prea sunt deacord cu laptele de vaca acum,mai dupa un an.

la tine si Denis

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Imi pare rau ca treceti printr-o perioada grea....ce sa facem au perioade si perioade,asa a avut si al meu cateva nopti in care nuprea dormea,se trezea des...
Nu cred ca ar fi neaparat de la mancare....daca nu-ti cere de mancare cand se trezeste noaptea,sau daca cere inseamna ca are vre-un puseu de crestere,cel putin cu al meu am patito,la orice ora cat de tarzie ii dadeam ultima masa,se trezea pe la 3-4 noaptea sa pape o sticluta de lapte,dar o durat o saptamana.
Eu ultima masa de solide o dau cam pe la 21-22,al meu de la o vreme adoarme tarziu si pe la 23jum ii dau si lapte.
Tu la ce ora ii dai ultima masa? Ce ii dai de obicei la ultima masa de solide?
Cate mese are pe zi?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Are 3 mese pe zi:la 11 fructe,la 15 juma supa,la 19 iaurt/branzica,in rest muuulta tzatza.Problema e ca el dintodeauna,noaptea cel mai mult a dormit 2 ore legat.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput