Condica salajencelor (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare! Azi e ziua mea acasa, dar am de facut al treilea test la genetica...in rest munca...saptamana asta lucrez si joi, asa ca azi e singura zi in care sunt acasa. si o saptamana faina la toate!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Salutare!
Mai fetelor e o caldura la noi la munca ... fac sauna gratis ... dar si afara e foarte cald ... ieri aratau 20 de grade ...
Cum mai sunteti ???
Eu sunt tare obosita , abia astept sarbatorile sa ma recuperez cat de cat. Saptamana viitoare joi mi-am luat liber sa mai aranjez una-alta prin casa , k de batut covoare nu ma leg, le voi duce in vara la spalat.
Va tzuc pe toate !!!

Mergi la inceput

dragele mele, am intrat sa va urez un we placut! Vad ca sunteti plecate deja care pe unde de nu mai intrati pe DC sau va terminati povestile pe FB...asta e, eu nu am timp de atatea, cum va spuneam...

Intru mai rar si aici, dar intru zilnic, sa vad ce mai faceti, tare mi-ar placea sa mai pove ca pe vremuri...

La noi a venit primavara in sfarsit, asa pe stil suedez...ma laud si eu ca au iesit ghioceii si imediat avem si crocusi infloriti, pasarelele canta non stop, de la 5 dimineata, e destul sa ies afara la plimbare si stiu ca m-am relaxat pentru o saptamana intreaga. Daca vremea va tine cu noi, de Paste vrem sa facem primul gratar afara, ca tare ne e dor. Am avut o saptamana plina si grea, a trecut cu bine si acum ne bucuram de we, ceea ce va doresc si voua.

si numai bine la toate!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Salutare salajence !

Dupa cum scria si Mihaela vad ca ne-am lasat pe tanjala cu DC. Pacat ... imi placea si mie cand intram zilnic sa vad care ce mai faceti , mai spuneati si voi una-alta ... asta e ... probabil fiecare are motivele ei pentru care nu mai doreste sa scrie aici ... la mine e lipsa de timp ...

Ma apuc de schimbat hainele de iarna cu cele de vara, cizmele cu pantofii ii voi schimba in cutii ... mai strang ceva pe aici si azi am in plan numai calcat , daca curatenie voi face generala joi.
Papitza voi presta niste sunculitza la cuptor, din aia cumparata de pe platou de la simleuani cu ceva langa ... inca ma mai gandesc ce sa pun langa ea ... dati si voi idei ...

Sa aveti spor la treaba , k sunt convinsa ca va pregatiti de sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va doresc tuturor o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Eu imi fac mea culpa ca nu ma omor cu scrisul si se stie asta. N-am nici noutati si nici talent. INsa ma manca in kurulet sa scriu la alte subiecte sensibile si era sa mi-o iau in freza, deh daca ma manca
M-am retras si d'acolo ca nu e treaba mea, pina la urma faca ce vor. Nu e cazul sa bagi mana-n foc pentru nimeni, mai ales pentru necunoscuti, nu stiu ce-a fost in mintea mea.
Azi facuram rezervarea pentru concediu, va fi pe Coasta de Azur asa cum mi-a promis colegu, dar si cu fetele mele. Suntem tare bucurosi , sa ne tina Dumnezeu sanatosi.
Am luat in extra-sezon sa nu platim enorm ca nu se face.

Calinu e bine, cu scoala si are rezultate bune si foarte bune. Azi l-am atacat si i-am zis, mah ori ai privirea buna, ori esti dastept asa de la mama natura ca nu te omori cu munca, da' rezultate bune ai.
Mamaie a plecat si ea acasa, e-n vrie cu pregatirile de Paste.
Colegu cum il stiti, cu munca.
Eu, sunt acasa, mi-am facut dosar la pensie, adica d'ala de contri buabil si multam Domnului mai pica ceva proiecte. Cu ajutorul Domnului facui in mai putin de-o luna cam cat castigam la munca si-n plus e si ceva ce-mi place si mult mai bine platit. Neajunsul e ca e de munca fluctuant, de-ar fi constant as zice ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior.
Insa, sa nu-l maniez este si asta e super.
Ah si ma ocup de gradina, mi-am pus ceva flori si am scarmanat gazonu si pe Ursu pe spinare.
Nu ma omor cu mancaruri deosebite ca nu mancam, mama e pe regim zdravan si vad ca se tine de el (a avut succes garantat discutia tete-a-tete doctor pacient), asadar vine masa un gratar cu salata. E drept ca ti se ia la un moment dat si atunci mai prestez ceva, azi facui spanac pe care evident il manacm numa noi doi, Cani nu s-atinge.
Maine vroiam sa ajungem la Maramujres, asa de-o zi, sa vedem daca ne va permite vremea.
Si sapatamana asta as vrea sa ajung la coafor sa ma fac mumoasa la freza.
Va pup

Mergi la inceput

giulia, adriana, ce ma bucur ca ati mai scris cate ceva...eu va ziceam ca intru zilnic, poate ca nu as avea mereu timp de scris, dar daca s-ar inviora atmosfera aici, zau ca as incerca sa scriu mai des...asa parca as vorbi cu peretii.

Noi am fost ieri la piscina apoi putin pe malul marii si ne-am bucurat de primavara...am pus poze pe blog pentru cele care doriti. Azi din pacate e mai rece si a plouat, stam acasa...desi eu aveam de gand sa ma ocup putin de florile din curte, dar e prea rece...poate saptamana viitoare.
Acum ma gandesc la ce meniu sa fac de Paste, rasfoiesc netul cu retete de pe aici, sa vad ce aleg. Voi ce preparati?
Eu lucrez luni si marti, apoi sunt libera. Aici e liber vineri si luni asa ca am cateva zile la dispozitie sa ma ocup de casa si bucatarie. Apoi saptamana viitoare e vacanta la copii, miercuri si joi le am acasa pe fete dar eu am un test iar de dat, va fi cam greu dar asta e...le trec eu pe toate.

si va doresc o saptamana frumoasa, poate va treziti la viata!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput