Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_micu83 spune:
OFF, imi pare rau ca ti-a fost dat sa treci printr-o experienta de felul asta! Da, tu esti o puternica si ai sa reusesti tot ceea ce o sa-ti propui.
Numai bine!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINA
de
Marie Rebecca AyannaMariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
claudela spune:
Neatza!Haideti la o cafea
, ca de mult nu v-am mai auzit glasciorul...Pe unde ati disparut?
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
LoraG76 spune:
'Neata!
Azi va invit eu la o cafea!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
O zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_micu83 spune:
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Eu plec in cateva ore la mama...pupici mii tuturor!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ce mai faceti?
Pe unde umblati in week-end-ul asta prelungit? Mie-mi vine sa ma duc la serviciu, culmea...cred ca-s defecta!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
La Multi ANi ,cu intarziere, celor si-au sarbatorit ziua onomastica ieri!!
Ana, m-ai distrat si pe mine cu patania de la urban.Imi povestise ceva o prietena care colaborase cu ei pt.niste dosare in Iasi si era vai de ei..acum au birou deschis in iasi, insa nu stiu cum e.Tatal meu a apelat la ei pt. niste recuper.de la niste debitori pt.marfa neplatita si disparuti in ceata..la unii au recup.ceva, la altii nu aveau ce..si asa a ramas cu cateva tepe..
martie, ce ma bucur sa te mai citesc!ce-ti fac printesele?
Cred ca ai citit pe aici ca te-am urmat si sunt proaspata d-soara de la 1 apr, desi inca nu e redact.hot si deci nu e def si irev.am visat ca am aparut la tribunal in apel si ca am cerut sa fie desf.hot de la I inst ca ne-am impacat![]()

Pana una alta noi(adica in 3:)plecam la Albena de pe 18 iulie, o sapt, pt. a duce fata la mare, bineinteles..sa nu va inchipuiti altceva..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
angelapriboi spune:
Kriss distractie placuta la mare!
eu sunt acasa acum.
Va tin la curent daca apare ceva nou.
pupici
ana_micu83 spune:
O supa calda ca la mama acasa va servesc cu drag...cafele cred ca tot ati baut, nu?![]()
Kris, distractie placuta si de la noi si vreme buna! Pupam printesa!
Lora, ai luat varicela? Ce face bebelin? Ce nume o sa poarte?
Noi de aseara am inceput proiectul bb2...![]()
Martie, mai hai pe aici,..
Angela, bafta multa..cand pleci in America?
O zi de vis tuturor..eu m-am intors de la mama de acasa..am bateriile incarcate!
ana_micu83 spune:
Kris, sa-l trezi si pe Razvan la sarbatoriti...el e pe 14 iunie