ce e in capul lor????
cata incredere putem avea in proprii bunici/parinti, care isi doneaza nepotul/copilul pt a fi cobai unor experimente??? http://www.cancan.ro/actualitate/intern/pentru-100-de-euro-va-las-sa-l-vaccinati-90612.html imi vine sa si sa pt amaratii astia care sunt in stare de asa ceva......
Raspunsuri
Rufus spune:
As zice ca nu doresc nimanui sa stie (dar asa, exact, cu lux de amanunte) ce inseamna sa nu ai ce pune pe masa acelor copii.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
anaemi spune:
acum vedem unde duce saracia ...oricum in articol scrie ca au fost si bunici care au refuzat ...si totusi...daca ar fi fost pe bune, oare bunicii respectivi ar fi fost de acord cu vaccinarea copiilor fara acordul parintilor??? ma indoiesc...cel putin ai mei (parinti si socri) nu ar fi facut asta. (sper )
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus As zice ca nu doresc nimanui sa stie (dar asa, exact, cu lux de amanunte) ce inseamna sa nu ai ce pune pe masa acelor copii. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Asta cam asa este si altii fac altele si mai grave cu copii pentru 100 e dar in imaginile din Cancan nu parea prea amarat bunicul care a fost de acord..Acum nu poti sa stii si in ziarul asta cat adevar este.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
bb_yasmi spune:
saracia ...sau chiar ignoranta, ideea de a face un banut "gratis"...
dar oare cu ce drept hoatarau bunicii in locul parintilor??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bb_yasmi spune:
"idiotzii " aia tot bunici sunt...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Natasa spune:
Nu te mai da cu capul de pereti, ca nu eu am formulat intrebarea: cata incredere putem avea in proprii bunici/parinti, care isi doneaza nepotul/copilul pt a fi cobai unor experimente??? Eu doar te-am intrebat daca te referi la bunicii tuturor, daca nu ai incredere in bunicii copilului tau sau te referi doar la asa-zisii bunici. Si indignarea nu ti-o pricep, si alea de-si omoara copiii sint mame, asta inseamna ca nu poti sa le spui ce sint, adica niste criminale?
Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cait
Asta cam asa este si altii fac altele si mai grave cu copii pentru 100 e dar in imaginile din Cancan nu parea prea amarat bunicul care a fost de acord..Acum nu poti sa stii si in ziarul asta cat adevar este. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
Corect. Eu as lua cu multe rezerve tot ce scrie in Cancan....
_
viata implinita
perlutze
lara_c spune:
Mei...da in Ro nu se semneaza nimic cand se fac vaccinuri??
Ma gandeam ca macar acum in ultimii ani , dupa intrarea in EU s-au mai schimbat lucrurile.Si de semnat nu semneaza bunicii ci parintii sau tutorii legali.
Deci nu orice Gheorghe care se joaca cu copilul in ziua aia in parc poate decide.Sau nu mi se pare normal.
Dar am lucrat in presa in tinerete si stiu cum se fac reportajele astea.Maine va gasesc cel putin 10 persoane care sa declare aproape orice.Si cand iesi la 'vanatoare' de asa ceva te cam uiti la fata omului si iti dai seama cine va pica in plasa si cine nu.
Cat despre vaccin , uite eu i l-am facut fiicei mele fara sa primesc bani pt asta.
Nu integ de ce numai in Ro, nu se poate, nu e bine, sunt cobai.Nu se mai 'perfecteaza' odata.
Sa inteleg ca nici la femei insarcinate nu se face??Aoleuuuuu!!!!
Copiii si femeile insarcinate au prioritate, fac parte din segmentul de populatie de risc.Adultii si culmea batranii, nu prea au complicatii majoare , decat daca oricum sufera de boli respiratorii cronice.
Poate si de aia au acceptat oamenii aia , pt ca au auzit ca in restul lumii se vaccineaza copiii fara nici cea mai mica problema.Si daca pe langa asta primesc si ceva banuiti cu care sa le puna ceva pe masa vorba lui Rufus, impusca doi iepuri deoadata.
Si, repet, reporterii aia sigur nu s-au adresat vreunui bunic care lua prinzul la restaurant cu nepotul , sau ii citea povesti la biblioteca /il ducea la muzeu sau ii cumpara cadouri din Mothercare.
Au ales special pe cineva care se incadra in 'criteriul' vanatorii( ponosit imbracat/ f in varsta/ copilas neingrijit/imbracat f modest/oameni carora de vede de la o posta ca le lipsesc minimele posibilitati de acreste un copil) si sansele sa spuna 'DA' sunt 99%
Lara w10+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali