stie cineva daca blitzul de la aparatul foto dauneaza la ochisorii sensibili ai bebelusilor?
ii fac cam multe poze, si de la apropiere si imi este frica sa nu avem probleme
va multumesc
Eu am citit sigur pe instructiunile aparatului meu foto o interdictie de acest gen. Doar din amintiri iti spun, ceva de genul a nu se face la copii sub 6 luni de la sub 2 metri cu blitz. Nu sunt sigura de varsta sau distanta ( au trecut 5 ani de atunci) dar exista clar o interdictie de acest gen. Poate gasesti tu in instructiuni. Poti insa face poze foarte frumoase de aproape la lumina zilei, iar seara sa faci mai de la distanta.
Si eu i-am facut fetitei multe poze cu blitzul de aproape cand era mica, pana sa ma gandesc ca poate-i dauneaza...acum are 1 an si 9 luni, si pot sa-ti spun ca nu are nici o problema de vedere...dar totusi e mai bine sa nu-i mai faci poze cu blitzul de aproape...
Sanatate si numai bine!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Suparator este cu siguranta (iar pediatrul mi-a spus ca este si daunator), drept urmare eu i-am facut poze fara blitz cat a fost mic, si il protejez in continuare cat pot de mult.
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
patricia mereu iese cu ochii inchisi in pozele facute cu blitz asa ca nu prea are rost..:)
Cel mai indicat la copii asa mici este sa nu folosesti blitul. Poti face poze afara unde e destula lumina. Foloseste blitul doar daca e neaparat nevoie.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
va multumesc mult pt raspunsuri,o sa fiu mai precauta de acum incolo cu blitzul
tuturor