buna!am si eu o problema daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns-in septembrie 2009 am ramas insarcinata iar in octombrie angajatorul ne-a trimis in concediu fara plata pana in noiembrie
(1 luna)-mai beneficiez de indemnizatie?
Nu mai beneficiezi in acest caz.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Marius, esti absolut sigur? ca eu parca citisem candva pe aici ca trimisul asta in conc fara plata de catre angajator nu afecteaza indemnizatia, cum ar fi si normal de altfel, ca doar nu e vina ei!!
eu nu spun ca e asa cum zic eu, dar daca tu esti sigur.......
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Concediul fara plata este un rezultat al dorintei angajatului nu al angajatorului. Ai o cerere semnata de tine in acest sens. Baza legala poate sa fie art. 54 sau art. 148 din Codul Muncii.
ART. 54
Contractul individual de munca poate fi suspendat, prin acordul partilor, in cazul concediilor fara plata pentru studii sau pentru interese personale.
:(, am inteles : te trimite in fara plata,la cererea ta 
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...