Leoaicele DC **(49)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata, multumim ,ca doar suntem doua, pt urari,si noi ne bucuram ca este fetita asa ca de acum ne uitam dupa roz si dupa papusi ca doar trebuie sa egalam nr masinutelor din casa!

dar pana atunci sa crestem mari sa venim sanatoasa-pana acum analizele sunt ff bune risc scazut de down si trisomia 18 cam 1:10000-ceea ce ne bucura enorm!

ce am mai facut noi, mai nimic important, am stat in casa si ne-am ocupat de ale casei curat,mancare, spalat, calcat si a trecut ziua!

vremea asta e de nasoala rau nu iti vine sa faci nika-azi incercam patinoarul din Liberty sa nu zicem ca trecut wee asa pe langa noi!

Martisoare pt maine ca am ramas cu ele pe ultima suta de metri!

Marti vom merge la dermato la Medicover pt ca trebuie sa ii scoata cosuletele acelea nesuferite din barba lui Vlad, cica este o infectie superficiala a pielii care in mod normal trece de la sine dar pt ca are pielea mai uscata la el s-au inmultit, nu este ceva ff complicat dar e migalos. Asa ca marti imi iau o zi libera ca va trebui sa stau acasa cu el ca va sangera dupa interventie.

Sper sa se termine cu bine!

VA doresc o duminica placuta va invit la o cafea sau un ceai cu biscuiti si ma doresc multa sanatate!

multe multe pe post de martisoare pt toata gasca de feline dragi!

Ce ziceti de nume, ELENA-MARIA? e o varianta care noua ne place!

Cu drag!

+16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

vine, vine primavara
se asterne-n toata tara
floricele pe campii
hai sa le-adunam... copii :)

Cu drag un martisor!

cafea? ceai?

eu sunt pe ultima suta de metri, bagajul e gata 90 %, mai am sa le reanarnjez si sa verific daca am pus tot ce-mi trebuie
mai am de facut putin smotru, sa las curat, bagajul lui Clau

Nu stiu daca mai intru pana plec, teoretic mai am timp , dar nu promit, asa ca va urez, toate cele bune, sa aveti grija da voi si de puii vostri, sa nu mai aud ca sunteti bolnaviori, si sa ne re-vedem sanatosi si sanatoase!

maine seara la 10.30pm plec, avionul decoleaza la 4 am,si sper sa aterizeze intreg

pup u si cat mai mult martisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si venim si noi cu cate un martisor pentru voi pentru fiecare
Annie, asteptam sa ne scrii de acasa Sa aveti un drum bun

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

O pt fiecare si o primavara frumoasa va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cu drag de martisor, primiti primavara in sufletul vostru, si fie ca acest anotimp sa va aduca in viata voastra implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Va doresc o primavara frumoasa!

Anca, ce veste minunata, sa fie sanatoasa bebelina, sa ne aduci intotdeauna numai vesti bune, si sa vina cu bine pe lume!!! Sarcina usoara in continuare si tinem maine pumnii la doctor!!!

Annie, drum bun si distractie placuta in Romania! Poate ne vedem daca ni se pupa programele!

Catutza, cum se simte Bia? E mai bine? Ai dus-o la gradi?

Daria, !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pentru ca Mari e de-a noastra, am citit o veste mare: Ema, va avea o surioara sau un fratior!
Mari,, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, alunga-ti temerile, e cel mai frumos martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Tot binele din lume si cele mai sincere urari...

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

WOW,

Anca, dar ai tras piciorul bine de tot, peste tot

Mari sarcina usoara si perfecta si bb sanatos!, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mari, sa ai parte de tot binele din lume

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

O primavara frumoasa va dorim

maria , sa fie intr-un ceas bun sarcina usoara si un bebe sanatos ca asta e cel mai important

Annie , spor la preagatiri, drum bun si zbor lin fara peripetii, vezi ca cica incep ploile la noi zilele astea

Katty , multumim de intrebare, Bia mai tuseste putin, febra nu a mai facut. Azi a fost la gradi pentru ca nu am avut cu cine sa o tinem acasa va merge si maine pana la pranz ca altfel nu avem cum...

In we asta m-am simtit tare bine (nu am facut deloc curat in casa ) in schimb am umblat brambura toata ziua de duminica, sambata am gatit asa ca acum la mine e ca la nebuni dar e bine

Mergi la inceput