Senioare mari,mijlocii si mici (74)
Raspunsuri - Pagina 15
mami_vreau spune:
Neatza!
A doua la cafea! ![]()

-ici la toate fetele, fara exceptie!
Sami n-ai somn? Mai fato nu te mai gandi la tot felul de prostii cu foliculii aia! Eu zic ca e ok ca sunt acolo! se vor dezvolta ulterior cand incepi injectiile... pai nu era mai rau daca nu erau? si nu te mai gandi la hiperstimulari ca nu e cazul! stie pk ce face! nu ti-a dat doza mare de stimulare!
offff... eu ma tot gandesc ca imi gaseste albu brontozauri marti la eco! 

Eu nu am mai apucat sa intru ieri ca a fost asa frumos afara si dupa sesiunea scurta de shopping care s-a lasat cu achizitionarea a doua esarfe si o bluzita am plecat la plimbare! si seara am avut niste prieteni in vizita.
acum mai stau un pic cu voi daca apareti pe aici si apoi merg la biserica sa ma impartasesc! Doamne ajuta! Si cafelutza o sa o beau dupa impartasanie!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mirela2 spune:
neata
eu vin cu ceai.
pupi fetelor, noi mergem in targ la catei si dupa niste perdelute
galliciana spune:

sami,multumim pt 
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
adria,multumim pt vot!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
sorinake spune:
neatza! iau si eu o cafea ca-s zombie!
Samira, eu nu sunt o fricoasa, dar hsg-urile (am faut si eu 3) mi s-au parut groaznic de dureroase! O experienta urata! Poate la mine durerea venea de la faptul ca avem trompele infundate, cine stie! 
galliciana spune:
pe la bucuresti,sorinake.