Senioare mari,mijlocii si mici (74)
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
merci sori
vio,histeroscopia asta este pe lista analizelor obligatorii pentru Fiv.
eu am facut-o la Medlife...cu dr.Bolintineanu...si m-a costat acum 2 ani 7 milioane.
se face cu anestezie generala...pentru ca iti umfla burta mult de tot cu un gaz...daca am inteles bine...si cica nu e prea usor de suportat senzatia...dar stiu ca sunt curajoase care au ales sa faca investigatia cu anestezie locala.
oricum...in aceeasi zi pleci acasa.
violab spune:
samira multumesc de raspuns. Oare e necesar sa o fac?
sorinake e m-am limitat la ala ca altfel ma duceam cu capul. Si nu-mi permit sa ma duc mai mult de atit pt ca ma pregatesc de un FIV.
Anul asta voi fi mamica!
samira33 spune:
vio,eu as face-o...nu este grea... si macar te asiguri ca e totul bine in cavitatea uterina.
galliciana spune:
vio
,de ceeeeeeeeeeeeeeee!
de ce ai mancat din brocoli meu??![]()
![]()
![]()
sami,mie pk mi-a scris de ca pot aduce 1 din ele..
e de ajuns;nu am decat hsg.
vio,cafeu tau unde se gaseste?
io joc asta:
http://logice.1001jocuri.com/jocuri-bejeweled-25.html
e chestie de broccoli,nu de alta....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
amy2007 spune:
Sal gagici. Sosita si eu de pe la socrii si de pe la pitici.
Raportez ca am papat varza cu carnaciori si o prajitura mortala cu mac.
Maine fac o prajitura cu mascarpone si daca imi iese buna va dau reteta.
Acum, on topic, ce e acela AC? Ca si eu sunt brocoli la fel ca sefuta. Care mai de care ziceti ca inainte de stimulare faceti AC sau ceva de genul si nu ma duce capul..
Va pupicesc si mai barfim dimineata, ca acum ma uit pe Pro la super film (Taken) si apoi astept Al 6-lea simt pe Prima (a nu stiu cata oara il vad).
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
samira33 spune:
gali,uite eu am in fata acum lista data de Kovacs in care am la un subpunct
-uterine cavity evaluation-HSG,sonohysterogram,hysteroscopy.
le-am dus pe toate la toate consultatia preliminara...HSG am avut chiar 2

....uuufff...cea mai naspa investigatie pe care am facut-o in viata mea.
violab spune:
galli pai erau buni si oricum tu ai prea multi asa ca...![]()
![]()
cafeul meu e tot pe facebook.
samira ma bate gindul sa stii.
fetilii nu stie nimeni sa-mi raspunda?
Mi-a iesit PTT sub limita. Antitrombina, fibrinogenul si PT sunt ok. Oare ce inseamna? Din ce am citi eu este viteza de coagulare a singelui? Dar ce inseamna? Este rprea mare sau prea mica? Ca daca ar fi prea mare nu e problema dar daca e prea mica atucni poate afecta implantul, nu? Ca daca singele nu circula bine in uter...Please help!!
Anul asta voi fi mamica!
samira33 spune:
amy
AC= anticonceptionale
sa-ti fie de bine pentru varza si prajiturica si vizionare placuta!!!