perfect, ca eu nu cred ca pot ajunge joi, acum depinde si la ce ora, ca vineri dimineata pleaca soarecul la amsterdam ( cred ca si-a dat intalnire cu lumy, mayan si soacra lui nico ) si am de facut bagaje.
pupici
eu am luat-o razna tare de tot! joc pe facebook niste jocuri si parca-s drogata! nu pot sa le las nicicum! 
bruni...si voi sa fiti fericiti si sa ne vedem tote visul implinit.
sori...te referi probabil la poza aia in care sotioru era pierdut pe sub/printre fustele mele,nu???el stie ce cauta pe acolo![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 sori...te referi probabil la poza aia in care sotioru era pierdut pe sub/printre fustele mele,nu???el stie ce cauta pe acolo |
sori..si eu ma joc la bilele alea ale tale...de zici ca-s drogata
soricico...si pentru mine e mai bine pe 1...Joi,din pacate nu pot veni la vreo intalnire...din cauza de servici...ca daca plec atat de mult...tre sa-mi las cat de cat in ordine lucrurile.
o sa incerc sa iau leg maine cu elena, sa vad cand are programarea ca tare as vrea sa o vad 

.
scuze, dar sunt la ora intrebarilor.
mami Blue, e bine? ca parca nu am mai vazut-o....
pupici
ps:parca as tine condica ![]()
baby...are Luni sau Marti inseminarea...era putin trista si neincrezatoare...ca nu au decurs lucrurile tocmai asa cum spera.
sami, e perfect.
sapt viitoare o sa facem si programare.
abia astept sa mai punem niste poze la album.
va fi a 3- intalnire.
pupici