cm peste sarcina

cm peste sarcina | Autor: minunea25

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!

sunt mai noua printre voi si as vrea sa va spun ce mi s-a intamplat mie....mi-am facut test si surpriza era pozitiv. eram foarte bucuroasa... am fost la medic mi-a zis ca nu se vede nimic

am refacut testul de 2 ori din nou ,,,urmatoarea zi am inceput sa sangerez, m-am speriat, stiam ca ceva nu e ok, era ca CM.mi-am sunat medicul a zis sa merg la urgeta, acolo....echo, control, imi zice nimic, nu se vede nimic :( ma tot intrebau sigur au iesit testele pozitive, aveam impresia ca rad de mine :( si dupa 2 ore de verificari mi se face test si imi zice pai tu nu esti insarcinata!!! m-am simit aiurea si am venit acasa plangand....[red]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fa-ti un BetaHcg...ala este cel mai sigur...daca iti iese valoare pozitiva la aceasta analiza si sarcina nu poate fi vizualizata ecografic in uter...atunci poate fi sarcina extrauterina.
cei de la Urgenta nu ti-au facut Beta???era cel mai concludent.

sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nu te necaji prea tare, de ceea ce s-a intamplat la dr. Ar fi tb sa-ti faca un test de sange (beta hcg) care e cel mai concludent. Acesta iti poate si arata evolutia unei sarcini sau daca se elimina.

E posibil in cazul tau sa fie vorba de un avort menstrual. Ori nu s-a prins bine samburelul, ori a fost ceva in neregula cu el si atunci natura si-a facut treaba. Oricm ar fi, viata merge inainte iar daca va doriti un bebe sper ca Dumnezeu sa vi-l daruiasca curand.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minunea25 spune:

nu mi-au facut testul, numai m-au chinuit ....multumesc de incurajare, sunt asa de slabita parca nu mai am chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

cum au spus si fetele un beta era cel mai concludent

teste fals pozitive s-au mai vazut din pacate, sau e posibil chiar sa fi fost ceva si sa se elimine la ciclu(avort menstrual)

nu-ti pierde speranta si nu te necaji, la unele fete li s-a intamplat minunea chiar luna urmatoare celei in care au avut ca si tine un astfel de test
corpul probabil se pragateste de marea aventura

succes

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput