Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)
Raspunsuri - Pagina 20
ukume24 spune:
Bravegirl you are really brave!!!!! Felicitari!!!!!
Haideti fetelor cu vesti bune!!!!
Cosminutza asta cu cilcu neregulat e cam aiurea. La mine de un an vine regulat dar inainte era groaznic. Venea cand vroia el.Acum nu mai iei nici un tratament asa-i?
Talida bine ai venit !!! sa fie intrarea pe forum cu noroc si sa dea Dumnezeu ca urmatorul test facut sa fie cu 2 liniutze. Iar daca nu va fi asa atunci vei gasi aici puterea sa mergi mai departe. Vorbesc din propria experienta.Capul susu si bine ai venit inca o data!
ANDREEA84 spune:
BRAVO CORINUTA

SARCINA USOARA!

SA FIE BAIETEL,SANATOS,VOIOS,VOINIC!

16+
ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
Hera25 spune:
Waw Corina felicitari, ce ma bucurrrr, stiu cat de mult iti doreai!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
cos_minutza spune:
Va astept cu drag la capitol nou cu dedicatie speciala pt noua gravidutza

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 "Nu poti spune despre o bucata de material de la mercerie ca este Sfant pt ca asa am hotarat noi. Parerea mea umila este ca Dumnezeu nici nu are habar de existenta acestui Brau." catalina, de unde stii tu ca Dumnezeu nu stie? L-ai intrebat? Si ti-a raspuns? Are topic pe forum? Nu jigni religia majoritatii acestui forum.Nus tiu daca esti sau nu ortodoxa,dar,pentru ca 80% din utilizatoare sunt, trebuie s ale respecti.Spun asta desi sunt CATOLICA, dar pentru mine, ortodoxia est eminunata, unica. " Si nu trebuie sa purtam brauri masluite sau sa ne platim rugaciunile pt a fi mai aproape de EL." Jognesti in continuare, pentru ca ,scuze, d eunde stii tu ca sunt masluite?Parerile tale despre Taine si ierurigii sunt ale tale, si ca atare afrima-le personal si nu in calitate de moderator. " Si nici nu cred ca trebuie sa ne strigam iubirea. Doar sa o purtam in suflet. Sunt sigura ca El va fi multumit. " Sunt convingerile tale personale,repet, personale.Acest topic incepe cu o rugaciune. Sotul lui Cami este preot. printre altele l-ai facut si masluitor, pentru ca da lucruri masluite, d emercerie. Te rog mult, nu ne jigni. Mai bine ai fi atenta la alte sfaturi aberante de pe la odisee. Te rog s aiti ceri scuze fata de cami si fata de ortodoxele de aici. |
1.Care parte, exact, din mesajul Catalinei ti se pare ca jigneste religia ortodoxa, ma rog frumos?
2. chiar crezi ca vorbim despre braul autentic, purtat de maica domnului? Sa fim seriosi...evident e masluit.
3. Catalina poate nu a vorbit personal cu dumnezeu dar sunt convinsa ca tu ai facut-o.
4. Sunt de acord cu Catalina ( ba chiar as mai fi adaugat cateceva ) si mi se pare aberant sa pretinzi scuze de la un om care isi spune parerea ( parol ca nu a jignit pe nimeni, citeste cu atentie ). Pentru ce sa se scuze? Pentru ce crede?