Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 19

adrianafedorca spune:
neata
nici eu n-am fost cuminte asa ca merit muuulte ieri nu stiu ce m-a apucat si cand am vazut primul mac'donalds direct in el m-am oprit, cred ca de 1 an si ceva n-am mai mancat la ei si nu mai puteam de pofta cu toate ca mie nu-mi prea plac ....nu stiu ce m-a apucat...apoi sera pe la 6 a venit un prieten de-al sotului u vreo 4 feluri de branzeturi creme de burduf...si normal ca am gustat din fiecare...asa ca azi ...ar tb sa tin post negru ...s-a dus toata munca de-o saptamana...m-am cantarit si aveam 61,4kg ufff de azi ma mobilizez si gata ma fac fetita cuminte
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

elly_me spune:
Si eu am papat ieri branzica cu salata de rosii (desi eram la vitamine)- merit si eu .
Nu m-am mai cantarit- ma voi cantari luni dimineata.
Azi PROTEINE- piept pui fript cu salata verde, rosii si castraveti.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)

korri spune:
A trecut inca o zi de fructe
Azi proteine...ma gandesc intre carne si oua.Cred ca o sa aleg omleta cu salata
Eu cred ca toate mai dam pe langa dieta, important e ca mergem mai departe si avem si rezultate (unele mai bune...altele...)
Eu nu am tinut nici o dieta asa de mult timp. Daca trisam abandonam dar cu rina nu e asa.
Deci, chiar cu abateri...
JOS KILOGRAMELE!!!!!!!!!!
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg

aleniro spune:
neatza fetele!eu azi am zi de fructe,cea mai grea .am papat deja un pumn de nuci si 2 mere.urmeaza 1 banana,iarasi mere si stafide.sper sa treaca cu bine ziua asta.maine am zi de proteine si voi face o ciorba de burta,cred ca am voie si eu ,nu?!abia astept sa ma cantaresc sa vad daca am reusit sa dau jos ceva sapt asta,chiar daca am avut abatere ieri
.la mine e mai greu cu cantaritul caci nu am cantar acasa,asa ca ma cantaresc in fiecare duminica si raportez luni.poate se indura sotul si primesc unul de 8 martie?!

alinabojuc spune:
heloooooooo
azi am carbo si deja am papat un covrig cu sare am fost prin oras si am trecut pe langa patiserie. atunci primea marfa si mirosea asa de bineeee. erau proaspeti covrigii
asa ca am impuscat unul. diseara cozonacel cu nuca. acu dospeste
si of cors cioco
maine vitamine
vad ca mai calcam si pe strachini. asta e. important e sa nu renuntam la dieta.
pup
am uitat sa intreb. la carbo ati mancat careva pufuleti? mi-e o poftaaaaa
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Arriel spune:
Ninge!!! Offf, vreau sa vina primavara
intr-adevar, fiind pe termen asa de lung, nu ai cum sa nu incalci regulile dietei. Mie mi-au prins bine cele cateva zile de pauza, mi-am mai facut din pofte (de ex. vinete cu maioneza) si acum am forte proaspete. Ma bucur ca totusi nu am mai pus nimic ci doar am stagnat in greutate.
Pana acum am rezistat bine doar cu apa, dar parca vad ca diseara imi vine sa-i bat pe toti.
aleniro nu cred e ok ciorba de burta, poate sa o faci fara smantana
alina eu am mancat pufuleti, in ziua in care am mancat mamaliga, a fost bonus
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arriel alina eu am mancat pufuleti, in ziua in care am mancat mamaliga, a fost bonus ![]() Mami de Thea Bianca (03.02.2009) http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712 |

ciorba de burta nu e ciorba de burta fara ou si smantana deci eu nu as face-o. daca va place fara ele e ok presupun. burta merge si facuta scazuta si cu mujdei.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

zuzi.simona spune:
salutare!
eu is la vapor de ieri seara, am inceput lucrul
ieri am avut proteine si am mancat doar la pranz branza cu spanac (asta facuse mama ca tine post) si o felie de paine prajita iar seara pana am pus bagajele la loc se facuse deja ora 9 si mi-a oferit barbatu un pahar cu vin ca stia ca-mi place ala, de obicei eu nu beau, dar era grasa de cotnari si cum vin romanesc avem destul de rar m-am bagat! si aia a fost masa de seara
astazi am facut cartofi natur si pastari la ceaun si mai am si pt. deseara
si acu intre mese, ca deja mi-e foame bag fructe
eu scriu tot ce pap ca daca cumva gresesc ceva sa ma indreptati, pana oi invata toate regulile
va pup si spor la treaba
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

aleniro spune:
sunt tare suparata feteloreram sigura ca pot si eu sa pap maine ciorbita si voi ziceti clar ca NU?!atunci cred ca voi baga un pui pe sticla la cuptor
,las ciorba pana dupa Pasti.Pana acum azi am rezistat destul de bine cu fructele.am mancat de dimineata 2 mere si nuci,apoi iar 2 mere si stafide,iar acum o banana.mi-e foame dar rezist.oare am mancat prea multe stafide(100 gr)
?

aleniro spune:
fetelor am o rugaminte la voi:eu nu am cartile si as dori daca cineva poate sa mi le trimita si mie pls.o prietena le are cum si le-a comandat si zicea ca mi le trimite sa ma uit si eu peste ele dar tot astept si tot degeaba(ea e plecata in alta localitate de ceva vreme).va las adresa mea florinelasandru.@yahoo.com