Fulgusori de nov-dec 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika http://stirileprotv.ro/stiri/social/mihai-seitan-copiii-care-au-parinti-bogati-nu-mai-primesc-alocatie.html Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
in tara asta totul e posibil...ce vina are copilul ca s-a nascut intr-o familie instarita?
Ma enervez si spun ca sunt familii de etnie rroma care toarna copii tocmai pentru alocatii si ajutor social si de aia nu se ia nimeni....nu ma consider deloc bogata...insa nu mi se pare corecta discriminarea asta!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
in tara asta totul e posibil...ce vina are copilul ca s-a nascut intr-o familie instarita? Ma enervez si spun ca sunt familii de etnie rroma care toarna copii tocmai pentru alocatii si ajutor social si de aia nu se ia nimeni....nu ma consider deloc bogata...insa nu mi se pare corecta discriminarea asta! |
no comment
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dankutza spune:
Este o mare descriminare la adresa copiilor. Toti copii sunt egali, parca asa scrie???? Bine ca incurajeaza tiganii ca sa faca copii. Pe romani ii baga la fund mai bine. Scarbele alea de tigani, fac copii numai pt alocatie. Ni se ia o gramada din salraiu si nu ni se da nimic. Eu am contribuit 10 ani si nici nu intru in concediu de 2 ani ca sa mananc banii statului. Drept rasplata... imi da fix un kkt de alocatie pt copil. Ce jigodii! Bleah! M-am enervat la culme. Sa ii.... si sa ii .... de scarbe nenorocite. Stiam eu de ce nu votez pe handicapatii astia si mai bine stau in varful patului acasa.
Mami de amazoana
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
lylyana.ion spune:
Alex al meu este certat cu somnul. Ziua doarme 4-5 ore adunate in reprize de cate o jumatate de ora-o ora, rar doua ore legate. Noaptea se culca pe la 11-12 si se scoala pe la 8, si are 2 mase in timpul asta.
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
RamonaCopot spune:
Neatza buna si de la noi
Am bagat si eu acum de amiaza o ora de somn cu fiu-meu ca azi fusaram la plimbare si tare epuizata fusai. Am constatat ca in plimbarile noastre el adoarme cam dupa 10-15 min si eu ma obosesc de numa, asa ca de acum nu mai zic ca ies cu boracul la aer sa il obisesc nitel, ci o sa zic ca ma scoate fiu-meu la aer sa ma obosesc si eu.
Monis, tare imi pare rau de manuta lui Santiago. sa treaca repede. Bine ca mi-ai zis de recoltarea aia ca si pe mine ma batea un gand de analiza din alea, nu numai pt anemie ci asa ca sa ma asigur eu ca e piciul meu sanatos. Asa ca nu ma mai gandesc acolo deloc i sper sa nu avem nevoie de analize de sange in viitor.
bei...eu is ca un porc (sper sa nu jignesc porcii) am dormit 1 ora cu piciu in brate si tot as mai dormi. Hai mai scrieti si voi ceva, ca parca nici eu nu as vrea sa cetesc vreo carte desi am una inceputa pe pc si nu o mai dau gata curand.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
DianaR spune:
mda. Nu ma mai mira nimic in tara asta. Si langa era titlul si mai infricosator ptr mine cu zeci de mii de bugetari care vor fi dati afara...
Ramonika, ma pregateam sa te strig. Ce mai faceti voi?
Laaaaauraaaaaa!
Monis, cum mai face kk Santiago?
Dana, a mai facut David febra?
Lili te-ai apucat de citit?
Raluci, asa scurt puseul de vorbarie?
Cuscra, o serenada ceva ptr Teo de la Domi?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Ramonika spune:
multumesc de strigare, Diana, Lavi.
noi binisor, am avut o mica incercare peste care am trecut (cred si sper).
Diana - iti trimit PM.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
raluci_b spune:
fetele si ai vostrii balosesc, bubu e ttoata ziua cu balele in vant
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
DORIS_71 spune:
Petra Oana de mami Pirelia
Sa venim si noi cu vesti, am fost azi la pediatru si totul e ok, Matteo azi la 2luni si 12 zile cantareste 5,540kg, si 65cm lungime. Ne-a chemat ptr. urmatorul control la 4 luni. In rest suntem bine, de citit reusim, cu scrisul e mai greu si nu prea avem ce povesti. Ne chinuim cu mucusorii, pe care trebuie sa-i scoatem zilnic si ma deranjeaza enorm cand mami imi baga serul in nasuc si plang. Acum am cumparat aparat ptr. aerosol sa vedem daca-i mai bine. toti fulgusorii si toate mamicile fara exceptie.
na_bo spune:
si noi balosim, ziua cand e treaza ii pun babetica, ca tot isi uda bluzica
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
http://picasaweb.google.comfulgusori2009/Na_boNataliaMamiDeAmalia#