Nadia Comaneci si reclama la margarina
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
Hai mai oameni buni, Michael Phelps campion la innot apare pe toate cutiile de cereale care sunt pline de toate porcariile. Cum sa refuze zeci de mii de dolari pe 2-3 minute de reclama? Eu nu as refuza.
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
accept92 spune:
Pana la urma este o reclama mincinoasa. Sunt tari care au o legislatie foarte severa cand vine vorba de asa ceva si am impresia ca si la noi CNA-ul are in atributii sa amendeze si sa interzica astfel de reclame.
anca_a spune:
Daca as fi director la CNA, cu siguranta as interzice reclamele la margarina. Imi amintesc de o campanie la o anumita marca, ce suna cam asa "margarina cutare, imbogatita cu acizi omega 3/6 are grija de inima ta".
Si atunci m-am gandit ca daca citesti grija cu ghilimele, nici macar nu-i poti acuza de reclama mincinoasa ...
Parerea mea e ca Nadia n-ar fi trebuit sa accepe o asemenea oferta. Ar fi fost mai sanatos sa participe la o campanie de educare a populatiei privitor la o alimentatie echilibrata...dar se pare ca pentru unii banii vorbesc mai mult decat imaginea si principiile...
mychydutza spune:
de cate ori vad reclama aia si pe doamnele turcasiu si comaneci, care ne recomanda calduros sa consumam porcaria aia, vad negru in fata ochilor......... jenant!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Luna1 spune:
Stati linistite asa e peste tot.
Aici sunt oamenii contrariati de faptul ca sponsorii perincipali la jocurile Olimpice sunt...ati ghicit, McDonalds si Coca cola. Asa ca au facut astia emisiuni, cum e posibil, castigatorii olimpici fac reclama la JO dar nah, e vorba de bani, JO costa enorm (organizarea lor) asa ca n-are importanta de unde vin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Pana la urma este o reclama mincinoasa. Sunt tari care au o legislatie foarte severa cand vine vorba de asa ceva si am impresia ca si la noi CNA-ul are in atributii sa amendeze si sa interzica astfel de reclame. |
Pana la urma toate reclamele sunt mincinoase.Daca te uiti la toate vedetele care fac reclame la sampoane, la vopsea de par, etc zici ca produsul X e super dar de unde si ala e plin de parabeni si alte minunatii.Dar cum reclama este sufletul comertului, mai pui si o persoana publica alaturi care incaseaza mii de euro si uite reteta magica pentru vanzari.
Ce mi se pare mai aberant este ca Nadia face reclama la aceasta margarina cu fiul ei..pai sa-i dea ea sa manance numai margarina sa vada ce mic campion o sa aiba.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
capcaunul spune:
Fetelor, n-ati inteles mesajul:
Vreti sa ajunga odorul olimpic la gimnastica? Atunci indopati-l cu margarina.
Nu vreti medalii? Atunci limitati-va la unt.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Natasa Sa inteleg ca membrii DC nu ar face asta pentru citeva mii bune de euro. Este uimitor ce pacatoasa sint, eu as face-o. |
citat din mesajul lui blackpanterro Hai mai oameni buni, Michael Phelps campion la innot apare pe toate cutiile de cereale care sunt pline de toate porcariile. Cum sa refuze zeci de mii de dolari pe 2-3 minute de reclama? Eu nu as refuza. |
O reclama la cereale as face si eu. De fapt cred ca avem o perceptie diferita asupra margarinei nu asupra gestului Nadiei. Pentru ca va intreb...ati face o reclama la verde de paris cu mesajul "Dati un gram de verde de paris copiilor in fiecare dimineata! Omoara parazitii intestinali!" ? Nu pun egal intre margarina si verde de paris dar eu nu consum nici una nici alta si nici nu as sfatui pe nimeni.
Cat despre ...
citat din mesajul lui Natasa Doar n-o sa credeti ca acum o sa sara lumea sa manince margarina pentru ca zice Nadia. |
citat din mesajul lui ioanadara ea face reclama nu te obliga sa iei . Cam asta ar fi cliseul. |
...se investesc sume imense in campanii publicitare pentru ca merita cu prisosinta. Campania publicitara nu obliga dar determina si influenteaza.
Luna1 spune:
citat din mesajul lui capcaunul Fetelor, n-ati inteles mesajul: Vreti sa ajunga odorul olimpic la gimnastica? Atunci indopati-l cu margarina. Nu vreti medalii? Atunci limitati-va la unt. |
Ai uitat indopatul cu burgeri, cartofi prajiti mcdonalds si coca cola. SIGUR ajung olimpici ca doar in teorie asta ar trebui sa manance toti olimpicii de la JO.
Aici s-a facut un documentar la misto unde prezentatoarea mergea foarte serioasa si ii ruga pe organizatorii JO sa ii hraneasca pe Olimpici doar cu McDonalds si Coca cola ca doar ei sunt sponsorii pricipali. Va dati seama ca au refuzat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
muffin spune:
se cauta o mamica pentru a face reclama la cremvursti - si se ofera 100.000 euro pentru a apare intr-un clip la tv - cine vrea sa participe sa raspunda aici la topic.