Nadia Comaneci si reclama la margarina

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap
in teorie, reclamele se fac la lucruri/ bunuri / produse / servicii care nu-s in tocmai in regula

In care teorie? Ca eu n-am auzit asa ceva...
Uite, eu imi fac reclama la afacerea mea...de ce crezi ca n-ar fi in regula?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Reclama se face la produsele pe care vrei sa le vinzi. Punct. De ce fac vedetele reclama la tot felul de produse? Pentru bani. Punct. In fond fiecare raspunde de ceea ce face cu propria imagine... A facut cineva scandal ca Beckham a facut reclama la Pepsi, impreuna cu alti fotbalisti? In fond, daca nu vrei sa mananci margarina, nu te poate obliga Nadia Comaneci (si nici Anca Turcasiu....acu 5 minute am vazut o alta varianta la Rama cu ea). Oricum, un lucru e cert. Vanzarile merg bine la Rama devreme ce isi permit sa bage atatia bani in reclama:)

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Ma refeream la reclamele suficient de difuzate cat sa faca obiectul unei dezbateri - si prin suficient de difuzate ma refer la televiziune cel putin nationala.
E super-cool daca ai o afacere atat de mare, Rufus, dar sincer eu n-am vazut reclame decat la: bauturi energizante, vopsea de par, cola&mac, produse cu parabeni , banci & asigurari, chipsuri&dulciuri, vopsea cu teflon. Toate astea-s rele

(Nu era vorba de reclama in revista "Materiale de constructii azi", desi si-acolo ar exista discutii asupra produselor "reclamate")

peace !

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

aici e margarina Becel, care cica e mai buna ca untul si are si parafa Heart and Stroke Fundation!!

A aparut si in Romania de ceva timp, cu mare tam-tam. Adevarul e ca noua nu ne place margarina, dar o mai folosesc la unele prajituri, din cand in cand... Cat despre Nadia... la urma urmei, fiecare face ce vrea. Stiti cum e: cel care nu a pacatuit niciodata sa arunce primul piatra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

E super-cool daca ai o afacere atat de mare, Rufus, dar sincer eu n-am vazut reclame decat la: bauturi energizante, vopsea de par, cola&mac, produse cu parabeni , banci & asigurari, chipsuri&dulciuri, vopsea cu teflon. Toate astea-s rele

Nu mi-ai vazut reclama la televizor pentru ca nu-mi permit sa platesc tariful. Daca as avea o afacere mare si mi-as permite, te asigur ca m-ai vedea si pe mine acolo. Si crede-ma, nu-i nimic rau.

Reclama nu se face sa vinzi ceva prost, ci pur si simplu sa vinzi cat mai mult. In afara de ceea ce ai enumerat tu, eu vad (la televizor) si reclame la ape minerale, legume congelate, alune si seminte, vin, bere...ce, astea-s rele? Asta daca vorbim de alimente, ca reclame se fac si la concedii, vacante, masini. Si astea nu-s rele de loc!

Reclama se face ca sa intri pe piata de profil si sa devii cunoscut. Ca unii aleg sa intre pe piata cu ceva rau, nu-i vina celor care vand ceva bun.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Pe mine, mai mult decat faptul ca Nadia face reclama la magarina, m-a surprins ca tot la acest produs face reclama si un medic(sau ma insel? dar era imbracat in halat alb)care impartea gresimile rele de cele bune, iar intre cele bune incadra si acizii grasi omega3 despre care spunea ca se gasesc si in unele margarine...deci , ce este mai grav ? faptul ca face Nadia reclama sau ca vine un medic si ne sugereaza ca a manca margarina este un lucru benefic? Cati oamnei care au vazut reclama isi vor spune ca e bine sa consume margarina , ca doar medicul spune acest lucru, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

daca avea halat alb nu neaparat era medic..dar ca nadia care este o imagine sa ajunga sa se 'coboare' la a face reclama la un asemena produs eu personal sunt dezamagita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Pe mine, mai mult decat faptul ca Nadia face reclama la magarina, m-a surprins ca tot la acest produs face reclama si un medic(sau ma insel? dar era imbracat in halat alb)care impartea gresimile rele de cele bune, iar intre cele bune incadra si acizii grasi omega3 despre care spunea ca se gasesc si in unele margarine...deci , ce este mai grav ? faptul ca face Nadia reclama sau ca vine un medic si ne sugereaza ca a manca margarina este un lucru benefic? Cati oamnei care au vazut reclama isi vor spune ca e bine sa consume margarina , ca doar medicul spune acest lucru, nu?

Da, s_ellia are dreptate, din cate stiu eu, legea audiovizualului interzice prezenta medicilor in reclame, asa ca se folosesc actori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Deci nici "stomatologii nu-s stomatologi?

Mergi la inceput