CICLU PESTE SARCINA E POSIBIL ???
![](images/user_woman.png)
Rog gravidutele care au ramas insarcinate si totusi le-e venit ciclu peste sarcina, sa scrie aici cateva randuri legate de experienta aceasta, ce simptome au avut: dureri de burta, temperatura bazala, greata, testul de sarcina dupa cat timp s-a pozitivat...
Eu tocmai sunt la 5 zile dupa ciclu, dar desi mi/a trecut perioada, am niste intepaturi in burata, ba in stanga, ba in dreapta, peste tot la ovare, parca s/ar intampla ceva pe acolo. Plus dureri de spate. Ciclul a tinut putin, mai exact 2 zile de sangerare moderata.Nu prea am pofta de mancare (e adevarat ca tin si post, dar nu mi/e foame de nimic toata ziua), sanii parca sunt un pic mai tari ca de obicei... dar cu toate astea, testul de sarcina facut inainte de a/mi veni menstra acum 5 zile a fost negativ.
Revin cu intrebarea. Se poate sa fiu insarcinata si totusi sa imi fi venit ciclu peste sarcina ? A mai trecut cineva prin asa ceva ? Astept raspunsurile voastre. Multumesc.
P.S. Va doresc o sarcina usoara in continuare!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Sa stii ca e foarte posibil, mai ales daca menstra a fost mai redusa cantitativ si a tinut atat de putin timp, plus celelalte simptome. Cel mai sigur este sa te duci la un laborator de analize medicale si sa ceri sa-ti faca BetaHCG-ul (hormonul de sarcina). Inainte poti incerca si un test de sarcina clasic, cu urina (SureChek am folosit eu).
Nana 27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/enik83/enik83.jpg)
enik83 spune:
tot ce este posibil.. ori te duci si-ti faci analiza de samnge de care zicea n_a_n_a ori mai astepti o sapt si mai faci un test dimineata 14+ cu o minune de
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Am prietene carora le-a venit ciclul peste sarcina,deci este foarte posibil...cel mai sigur este insa sa mai astepti o saptamana,chiar 2 si dupa sa-ti mai faci un test.
Te asteptam sa anunti ca ai vazut 2 liniute
poze
Cristina cu Seby 28+
maria-ileana spune:
Multumesc, fetelor. O sa imi fac peste vreo doua zile inca un test. Sa dea Dumnezeu sa iasa cu doua linii roz. Doamne ajuta!
maria-ileana spune:
Din pacate, NU sunt insarcinata. Am facut test Sure Check cu urina de dimineata si rezultatul a fost f clar.
Am sperat din tot sufletul sa fie pozitiv, dar probabil trebuie sa imi termin intai canonul dat de parinte, si abia dupa aceea am dreptul sa indraznesc sa sper... Dar am o varsta si ceva probleme medicale si mi-e atat de frica sa nu fie prea tarziu... 37 ani. Simptomele acelea de graviduta eu chiar le aveam, desi testul spusese, inca de prima data, altceva.
Totusi, nu imi pierd speranta ca intr-o zi, Maica Domnului si Bunul Dumnezeu imi vor darui si mie un copil zamislit de mine si de sotul meu. Speranta nu moare niciodata... ea e cea care ne da putere sa mergem mai departe...
Multumesc inca o data fetelor care mi-au raspuns si va doresc din suflet sa aveti copii frumosi si sanatosi. Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Si eu as putea zice ca am avut "ciclu peste sarcina", dar facusem teste de sarcina care se pozitivase cu 2 zile inainte de "a-mi veni". Cantitatea este foarte mare si nu ai cum sa nu observi ca ceva "nu este in regula". In prima zi o picatura (maronie), a doua zi 2 si gata!
Asa ca... va veti da seama singure daca este sau nu "ciclu peste sarcina", stati fara grija! 4+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
DA, este posibil. Detin una nepoata din astfel de experineta
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
calsim spune:
buna fetelor.am si eu o problema.mi-a intarziat cm 12zile,am facut trei teste care se zice ca sunt pozitive(adica a doua linie se vede dar mai slab decat cea de control),am fost la medic dar nu a vazut nimic,trebuie sa mai astept o sapt sa repet eco,acum mi-a venit cm...nu stiu ce sa mai cred,poate aveti mai multa experienta si ma puteti ajuta\
calsim spune:
cred ca nu mai are rost nici o analiza,am fost azi la medic si nimic .si totusi nu inteleg de ce testele au aratat altceva,exista si alte motive care sa influenteze testul de sarcina incat sa iasa pozitiv?