LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**159**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hahhahahhahah...pai de craci eu m-am plans ca sunt de gagicacat despre iglu....v-am pacalit iar. ta-su si matusha s-au bagat in igluhihihi ca ma distreaza cand va zapacesc. si mama se uita la poze si il intreaba pe bebe:"uite, ai vazut-o pe mama acolo"..."femeie! aia e fi-ta aia maaare"

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aris, super Mister Alexandros
pai in pozele in trening cu dungi, bagacios, peste tot pare chiar mare, nu vezi ce craci lungi are?
La pozele in cort a zis Clau ca "bubu sta in iglu?"
Bubu ca bubu, dar sta si mama si tata lui

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

25 martie 2009

Mergi la inceput

cati- merci..in ultimile 2-3 poze avea febra 38...saracutzul..avea nishte cearcane de m-am speriat

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata...am incarcat si eu un miliar de poze
cum fac eu, cate 50 pe exact aceeashi tema

25 martie 2009

Admirat puiul drag acum, serios, nu pare deloc bolnav...avea dreptate dr...e vioi, jucaus Vitamina mica

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ARIS, nu te mai stresa cu greselile. Nu cred ca s-au facut p-aci comenrtarii, cel mult s-a raspuns la intrebari. Uite, iti dau io voie sa nu recitesti mesajele si na, io reprezint Academia

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

au, saraca de tine. eu de mama macar scap cat de curand...dar tu...

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

si inca o chestie. voi nu va suportati soacrele langa copii?! pai eu am inceput sa ma enervez chiar si cu mama. frateeeenu il lasa sa faca mai nimic. dupa capul ei copilul ar trebui sa stea numai pe covor si sa se joace numai si numai cu jucariile lui, daca vrea sa plece il ia in brate. ma disperadaca sta o luna cu el o sa uite si sa mearga. eu il las in boii lui, sa traga sa tranteasca,sa se ridice,sa cada,sa deschida dulapuri sa scoata diversedin sertare....totul este la dispozitia lui, ce era periculos am urcat mai sus. dar ea nu si nu. ca daca cade, daca se loveshte,daca ingheata fundul(prin ditamai pampersul). il imbraca si cu dres si cu pantaloni..are body cu maneca lunga?aaa bon, sa-i punem si o bluza de training
bai io nu imi mai suport mama

Din aceleasi motive am inceput sa nu-mi mai suport soztul...

Sanatate Vitaminei mici si celei mari!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Madalina, am fiert file-ul in lapte si atat, capata o aroma speciala.
Ma gandeam eu ca si Adela tine la silueta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

aaa si cred ca mai are o problema de estetica: lipsa acuta de par

25 martie 2009

Uite vezi, de-aia se potrivesc ei! Si-a mea e keala!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

hahhahahhahah...pai de craci eu m-am plans ca sunt de gagica

La ce gagiu ai tu acolo, eu zic sa nu te mai plangi de nimic.
Clau e lung si slab (ma rog aproximativ asa-i si tac-su ) si cand se rupe-s scheme si figuri, eu spun ca seamana cu Dan Balan in Chica Bom (nu stiu daca nu am zis asta ) ca exact asa e, lung, slab, face figurile alea, doar ca-i blondut, motiv pt care tati face botic, cum sa-i semene copilul cu moldoveanu
Si Clau spune ca el nu e slab, el e sexy.
Manechin il face mama.

Edit: Aris, ai pe PM "dovada"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Cu mine! cu mine! eu sunt mare amatoare de pizza pe cand B....mai
buna mancarea la mama acasa...asa o fi
[...]
reusesc sa privesc partea buna a lucrurilor, si anume, mananca fi-mea muuult si de toate. ieri i-a facut mama ciorbita de legume si piure din cartof, morcov si ardei...nu numai ca a mancat 2 feluri, dar a mancat din castronul meu care e maaaare. azi a bagat la pranz un ficatel cu dovlecel nu i-a lasat la bietul catel nimic, el fiind mare amator de ficat

Aaaaa! Si acum spui? Poate mergem intr-un we la o pizza, la Casa V., mi-e dor de o pizza 4 formaggi de la ei...

Noi acolo ne facem toate sindrofiile (bine, nu cu pizza ). Kiar ma gandesc ce-o sa facem cu ziua Adelei, ca pica in a doua zi de Paste... sa mergem tot acolo... sau sa facem acasa?

E ceva cu piticii astia. Si a mea papa mai bine la Targoviste, dar doarme mai prost... Si tot eu ii gatesc, ca nu am curaj sa ii dau gatit de altcineva. Eh, nu ca i-ar fi trecut prin cap soacra-mi sa gateasca ceva baby-friendly.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Nu mai stiu cine intreba de periutza de dinti. Noi am luat de la Real - periutza de dinti 0+ de la Aquafresh. Ariana deja a inceput sa se spele pe cei 2 dinti ma spal pe dinti

Am vazut si poze cu Vitaminasuper dulce - mai ales in sertar

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Madalina, am fiert file-ul in lapte si atat, capata o aroma speciala.
Ma gandeam eu ca si Adela tine la silueta.

Aha, de-aia nu gaseam eu unde am scris, inseamna ca nu am scris, ca am zis tin minte.. dar nu am tinut! Aveam impresia ca era mai mult. Merci, o sa incerc sa-i fac si eu piticului, poate binevoieste sa onoreze.

Vazut poze cu Alexandros! Frumos ginere mai am! Sa-mi traiasca!

Mergi la inceput