Ce gatim azi (70)
Raspunsuri - Pagina 13
valentinag spune:
ciorba de praz,mancare de cartofi,snitele de porc si tort de clatite
Bubule,arata misto cartofii tai cu boia,n-am incercat pana acum,o sa fac maine.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
bubu05 spune:
Valentina, sunt buni
In seara asta am facut mici la gratar, salau pane, cartofi prajiti, mujdei, pasta de hrean si ardei copti O nebunie, nu mai papasem de mult
cosminiq spune:
tocanita de legume+ soia
cartofi copti +mujdei de usturoi
supa de pui
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
mina spune:
azi vreau sa fac supa de rosii cu galusti ....cine-mi da o reteta de galusti pufoase? Eu aveam una cu 1 ou+1 lingura de unt sau untura si gris cat cuprinde....imi ies bombe, nu galusti, nu stiu ce le fac.
Astept si va multu' anticipat
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
hristina spune:
Dragutelor,exista o reteta si de mamaliga?...sa nu mai imi iasa ca la mama(mea) - moale, ci ca la bunice - Tare?
Precizez ca desi o fac in tuci, nu sunt domne in stare sa o fac cum ii place soatei, pentru nimik in lume... parca numai in ciuda imi face sa nu iasa niciodata cum trebuie...
valentinag spune:
Mina,la galusti e important si cat de mare este oul,de tipul de gris,dar eu in general fac asa:
1 ou,o lingura de ulei,un pic de sare si 3,5 linguri de gris.Bat albusul spuma,galbenusul il frec cu sarea si uleiul,amestec cele 2 compozitii,apoi adaug grisul,lingura cu lingura.Il las cam 10 minm,sa se umfle grisul un pic si pun in ciorba o linguritza!daca vad ca se imprastie,mai pun un pic de gris si amestec,dar in general respect proportia de mai sus!
Azi fac cartofii cu boia ai lui Bubu si salata verde cu ceapa,ridichi si castraveti!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Hristina,faci cu malai grisat sau cu din ala de tara?Eu nu pun cantitati fixe,doar la ochi,dar cand am sa fac,sambata ca am sarmale in plan,o sa masor cantitatile.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Hristina,faci cu malai grisat sau cu din ala de tara?Eu nu pun cantitati fixe,doar la ochi,dar cand am sa fac,sambata ca am sarmale in plan,o sa masor cantitatile. "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Cu malai grisat...sa fie asta oare problema? si soacra face tot cu din asta si ei ii iese cum trebuie...te rg, masoara ca poate asa mi-o iesi si mie...chiar sunt f curioasa.
A mea devine tare numai la cateva ore dupa ce se raceste...