Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
hai sa va povestesc o faza haioasa de la clinica
intru in cabinet...ma intreaba dr.Albu pentru ce imi trebuie eco...si urmeaza intre noi dialogul
eu -D/le dr.,probabil ca ma stiti din vedere...am facut un Fiv,un Fet la Medlife,cu dr. Predoi...m-ati monitorizat si dvs. in repetate randuri
el-Da,va stiu foarte bine...doar ca eu asociez imaginea dvs. cu altceva decat Fiv,Fet...sunteti pacienta care face multe extrauterine!!!!

am ras de m-am prapadit...si dupa ce am plecat de acolo...radeam ca toanta in masina...de una singura.![]()
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Fetelor a fost super.Miercuri ne-am plimbat prin Amsterdam , am vizitat Rijskmuseum ..eu il mai vizitasem si inainte dar cum pentru ea era prima oara si musafirul e musafir , am mers si cu ea.Pe urma am tras o partida de shopingareala ca asa sta bine unor fete cucuiete ..dupa care..hai la sex.Hehe nu va ganditi ca ne-am facut de cap cu baietii prin A'dam ..nuuuu , am vizitat SEX MUSEUM. Poze din 1900 toamna in cele mai diverse ipostaze , diverse scene sa zic asa din celebrul redlight district , statuete in ton cu subiectul.Toate pozele sunt la ea , acum astept sa le descarce si sa mi le trimita si mie. Seara ca sa fie totul in ton , am tras o sesiune in trei ...dar sexul s-a rezumat doar intre mine si al meu . |
Mayan, ti-o trimit si pe socrela in Holanda.

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Beatrix69 Libra, joi pe 25 ne putem intalni daca vrei, daca tot esti in Bucuresti. Altcineva?? Beatrix 21+ http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png |
Io nu pot sa lipsesc.
alina06st spune:
Beatrix, ups! Ori mai era cineva cu un nick asemanator, ori poate pe la Fiv... ca mi-am mai bagat si eu nasul pe acolo. Deci dr. Dracea a avut mana buna la tine! Ma bucur. Am mai citit si eu despre ea. Daca fac ajung la Fiv, o am in vedere :)
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor eu m am dat lebada n chiuveta, dar mi se rupe sufletul cand citesc ce fac fetele de la odiseea din care am facut si eu parte ![]() ![]() ![]() ![]() era si bebele meu mare acum![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirela
, ai sarcina precisa sa nu te mai misti de-aici si sa lasi naibii lacrimile. Pastreaza-te pentru cele de bucurie cand vei veni aici cu un beta maaare de tot. Sa vad schimbare de atitudine!
Si e valabil si pentru Luminita
. Sa stii ca mini-olandezului din burtica nu-i place sa aiba o mamica tematoare. Hai, curaj si optimism. Ca sa se transmita starea la bb.
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Esti o scumpa. Asa rau imi pare ca nu vii la intilneala. Mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc. ![]() Anul asta voi fi mamica! |
Hmmmm, poate fac vreo aroganta!
P.S. Galli
, sa-ti fac bagaju'. M-am gandit io bine si cred ca ar trebui sa te imbarci de miercuri, pt ca joi sa ne intalnim cu Libruta iar luni cu fetele. Ce idee geniala am, nu-i asa?
guzelnico spune:
Alina, bun venit!
Ai nimerit la fix aici, perioada de asteptare va trece mai repede.
Mult succes in ceea ce vrei sa intreprinzi.
Aia mica
de zicea c-a dat buzna, unde e? A si tulit-o?
Pai, n-ai vazut, Madutza, ca avem si grupa mica de senioare?! Hai, lasa lacramioarele si fii optimista, ca esti foarte tanara. Ai timpul de partea ta.
mirela2 spune:
mahhhh eu vin la intalnire, doar nu lipseste marte din post, sa spuneti cand si cum si vin![]()
![]()