Senioare mari,mijlocii si mici (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai sa va povestesc o faza haioasa de la clinica

intru in cabinet...ma intreaba dr.Albu pentru ce imi trebuie eco...si urmeaza intre noi dialogul

eu -D/le dr.,probabil ca ma stiti din vedere...am facut un Fiv,un Fet la Medlife,cu dr. Predoi...m-ati monitorizat si dvs. in repetate randuri

el-Da,va stiu foarte bine...doar ca eu asociez imaginea dvs. cu altceva decat Fiv,Fet...sunteti pacienta care face multe extrauterine!!!!

am ras de m-am prapadit...si dupa ce am plecat de acolo...radeam ca toanta in masina...de una singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Fetelor a fost super.Miercuri ne-am plimbat prin Amsterdam , am vizitat Rijskmuseum ..eu il mai vizitasem si inainte dar cum pentru ea era prima oara si musafirul e musafir , am mers si cu ea.Pe urma am tras o partida de shopingareala ca asa sta bine unor fete cucuiete ..dupa care..hai la sex.Hehe nu va ganditi ca ne-am facut de cap cu baietii prin A'dam ..nuuuu , am vizitat SEX MUSEUM.
Poze din 1900 toamna in cele mai diverse ipostaze , diverse scene sa zic asa din celebrul redlight district , statuete in ton cu subiectul.Toate pozele sunt la ea , acum astept sa le descarce si sa mi le trimita si mie.
Seara ca sa fie totul in ton , am tras o sesiune in trei ...dar sexul s-a rezumat doar intre mine si al meu .

Mayan, ti-o trimit si pe socrela in Holanda. Pleaca pe 25 februarie, in plimbare. Sa-i recomand muzeul?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Libra, joi pe 25 ne putem intalni daca vrei, daca tot esti in Bucuresti. Altcineva??

Beatrix 21+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Io nu pot sa lipsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Beatrix, ups! Ori mai era cineva cu un nick asemanator, ori poate pe la Fiv... ca mi-am mai bagat si eu nasul pe acolo. Deci dr. Dracea a avut mana buna la tine! Ma bucur. Am mai citit si eu despre ea. Daca fac ajung la Fiv, o am in vedere :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor eu m am dat lebada n chiuveta, dar mi se rupe sufletul cand citesc ce fac fetele de la odiseea din care am facut si eu parte era si bebele meu mare acum

Mirela, ai sarcina precisa sa nu te mai misti de-aici si sa lasi naibii lacrimile. Pastreaza-te pentru cele de bucurie cand vei veni aici cu un beta maaare de tot. Sa vad schimbare de atitudine!

Si e valabil si pentru Luminita. Sa stii ca mini-olandezului din burtica nu-i place sa aiba o mamica tematoare. Hai, curaj si optimism. Ca sa se transmita starea la bb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

mirelaaaaaaaaaaaaaaaaa! capul sus!!! te rog!!

Esti o scumpa. Asa rau imi pare ca nu vii la intilneala. Mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc.

Anul asta voi fi mamica!

Hmmmm, poate fac vreo aroganta! O sa insist in fiece zi. Poate se prinde ca o iubim atat de mult incat intlanirea aceasta n-o concepem fara ea.

P.S. Galli, sa-ti fac bagaju'. M-am gandit io bine si cred ca ar trebui sa te imbarci de miercuri, pt ca joi sa ne intalnim cu Libruta iar luni cu fetele. Ce idee geniala am, nu-i asa?

Mergi la inceput

Alina, bun venit! Ai nimerit la fix aici, perioada de asteptare va trece mai repede. Mult succes in ceea ce vrei sa intreprinzi.

Aia mica de zicea c-a dat buzna, unde e? A si tulit-o?
Pai, n-ai vazut, Madutza, ca avem si grupa mica de senioare?! Hai, lasa lacramioarele si fii optimista, ca esti foarte tanara. Ai timpul de partea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mahhhh eu vin la intalnire, doar nu lipseste marte din post, sa spuneti cand si cum si vin

Mergi la inceput

nico,ce-i cu tine???

Mergi la inceput

buna dimi
cafea aromata si aburinda pentru toata lumea

o zi buna tuturor

Mergi la inceput