Sa il sustinem pe Zoltan!

Sa il sustinem pe Zoltan! | Autor: pepene

Link direct la acest mesaj

Ati vazut: avem si noi un patinator la proba de patinaj artistic barbati!

Felicitari lui Zoltan Kelemen, si mult succes in continuare!

Un tanar deosebit din Romania.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bravo lui si bafta multa in continuare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Am revenit asupra mesajului pentru ca am vazut ca Zoli este un om cu totul exceptional. (Daca ar fi fost un om la fel ca noi nu stergeam comentariul initial)
Nu-l sustin ca patinator sub culorile Romaniei (clasificarile sportive pe natiuni sunt inutile).
Il sustin insa ca patinator. OMUL patinator: a luptat cu propria-i soarta si a reusit sa ne depaseasca pe cei multi, privilegiati de soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Exact Capcaunule.

Astfel de OAMENI, indiferent de nationalitate, trebuie apreciati. Este un exemplu pt. noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

acesta este singurul subiect despre Olimpiada sau nu vaz bine?????

Tanara schioare din Romania Edith Miklos a fost victima unei cazaturi puternice, miercuri, in proba de coborare pe pista de la Whistler in cadrul Jocurilor Olimpice din Vancouver. Ea a fost evacuata de pe pista cu elicopterul si dusa la spital, transmite AFP.

Sportiva, in varsta de 21 de ani, s-a dezechilibrat si a intrat violent in gardul de protectie. S-a ridicat dupa cateva minute si a fost pusa pe targa si transportata cu elicopterul la spital. Medicii au spus ca a suferit o entorsa la genunchi.

Dupa cazatura ei, cursa a fost intrerupta mai multe minute. Inca doua schioare s-au mai accidentat in aceeasi proba: elvetianca Dominique Gisin si frantuzoaica Marion Rolland. De asemenea suedeza, Anja Parson, a cazut la cativa metri inainte de linia de sosire dupa ce efectuaze un salt de 60 m. in aer.

Jos palaria Edith pentru participare la cea mai grea proba de ski alpin . Pare rau ca n-ai reusit sa termini cursa.. te asteptam next time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu, nu e singurul subiect, mai vorbim despre Olimpiada aici: http://forum2.desprecopii.com/topic.asp?TOPIC_ID=147796

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari ZOLTAN! Succes pe mai departe!

pentru cei care nu il stiu si/sau nu ii stiu povestea lui Zoltan Kelemen, uitati aici clipul de la "dansez pentru tine"

povestea curajoasa a lui ZOLTAN KELEMEN

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Mult succes, Zoltan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Ce ma bucur ca mai sunt oameni care apreciaza patinajul si pe patinatorii romani chiar daca acestia nu ajung in topul patinajului mondial. Cu toate ca pana la urma calificarea la Olimpiada inseamna ca este printre cei mai buni.
Talente mai sunt in tara, dar se pierd pe drum din cauza lipsei conditiilor de antrenament. Trebuie sa ai nervii tari in acest sport, nu numai ca sportiv ci si ca parinte de copil care practica patinajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Am revenit asupra mesajului pentru ca am vazut ca Zoli este un om cu totul exceptional. (Daca ar fi fost un om la fel ca noi nu stergeam comentariul initial)
Nu-l sustin ca patinator sub culorile Romaniei (clasificarile sportive pe natiuni sunt inutile).
Il sustin insa ca patinator. OMUL patinator: a luptat cu propria-i soarta si a reusit sa ne depaseasca pe cei multi, privilegiati de soarta.

Exact asa gandesc si eu despre clasificarile pe natiuni.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Felicitari, Zoltan! Impresionanta poveste!
Si felicitari moderatorilor ca nu au lasat subiectul la generale. Ascundeti bine orice subiect sportiv, dar asteptati behaiala de la eurovision ca sa faceti exceptii de la regula...

Mergi la inceput