FIV Europa(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor care sunteti in linie dreapta - BAFTA!! Sa auzim numai de Bhcg mari!
Fetelor, stiti cumva , in cazul unei hiperstimulari grave, care necesita monitorizare , tratament , chiar internare, clinicile din Viena te tin acolo ? Cheltuielile acestor monitorizari, tratamente sunt suportate de noi, peste pretul Fiv-ului? Cardul nostru european acopera aceste cheltuieli? eu sunt un pic strsata de hiperstimulare pt. ca sunt predispusa la asa ceva( eu primul Fiv am ajuns sa-l fac din cauza unui raspuns exagerat la o stimulare pt. IUI: in loc de 2-3 foliculi am produs 10! -m-au programat direct la punctie ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

pisucmic de ce se ia estradiol?stiu ca am luat si eu cand am facut inseminarii!tu cand trebuie sa fi la viena la clinica?ce zici sa iau si eu?ca inca mai am si ein termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

pisucmic de ce se ia estradiol?stiu ca am luat si eu cand am facut inseminarii!tu cand trebuie sa fi la viena la clinica?ce zici sa iau si eu?ca inca mai am si ein termen!

Fii cuminte! Nu lua nimic acum. Pisucmic a zis ca face anal de sange a estradiolului.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mai fetelor dragutelor , nu va agitati cu estradiolul si nu luati in niciun caz hormnoni in plus fata de ce va injectati deja.
Am spus ca mi-am dozat analiza de sange numita estradiol, si nimic altceva!De asemenea, nu luati heparina sau altceva decat daca aveti modificari ale analizelor de trombofilie, povestea cu picioare/maine reci e ceva destul de comun, si numai in forma extreme (sindrom Raynaud, crioglobulinemie etc) necesita un tratament specific! Nu va apucati sa faceti tratamente dupa ureche, oricare din ele poate fi periculos asa.
Va doresc multa multa bafta

Pisuc Mic

Mergi la inceput

am inteles....am inteles...nu iau nimic....da cand vad ca voi le stiti pe toate ma inervez, ati studiat bn medicina gineco moderna, eu sunt atat de imprastiata ca nu bag nic la cap nici macar lucruri elementare,,noroc cu voi ca nu stiu ce ma faceam va multumesc ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bryny

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salutare fete frumoase.
Bafta celor care au intrat in linie dreapta.
Va urez o primavara insorita, fericita si plina de bobocei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Adijo, foarte buna intrebarea ta, stie cineva cum se procedeaza in caz de hiperstimulare la Viena?
A trecut cineva prin asta?

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Miki suntem de suferinta poate de aceea atata dragoaste impartasita pe aici,eu sincer cand imi sariti in ajutor va iubesc pt ca nici nu ma cunoasteti si ma ajutati fff mult si stiu pers cunoscute care nu te ajuta fara sa le faci vreun serviciu!

pisucmic
eu nam auzit pe nimenii pe aici sa vb de hiperstimulare la viena,poate stiu fetele care sunt mai de mult pe forum si oricum asta nu prea se spune si nu stiu de ce.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!
In legatura cu hiperstimularea - eu NU am facut fiv la Viena, am facut la o clinica in Germania, dupa 2 zile in care am facut ecografie, perfuzii si calmante la clinica , m-au trimis la spital unde am facut tratament,la greu, o saptamana. E adevarat ca eu am facut forma destul de severa de hiperstimulare. Parerea mea, e ca depinde de forma pe care o faceti...daca e ceva usor va poate administra perfuzie la clinica. Cel mai bine e sa fiti supravegheate ...ca nu e de gluma cu hiperstiularea.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit

Mergi la inceput