Dragostea clestar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cum l-am cunoscut? La piscina hotelului Sheraton din Djibouti, acum 12 ani.La 6000km departare de RO. El e roman de origine, nascut, crescut in Ro.
Ce am simtit? Ca mi se taie respiratia cand l-am vazut iesind din piscina...ca in reclamele pt. tigari...super abdo, etc. Eram un grup de 6 fete, care maritate, care celibatare...toate si-au dat cu parerea cum sa faca sa intre in vorba cu el, nu stiam ca e roman...eu l-am spus in gluma sa nu se mai agite fetele ca e al meu...de fapt a fost un chalange pt. mine, sa-l suflu de sub nasul doritoarelor, doar ca am cazut profund si ireversibil in oala cu indragosteala!!!! Amandoi!!!
Voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Dovada

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30433165&l=9dfa4c55fb&id=1257517204

wow, wow frumosi amandoi, mi se pare ca semanati.
Imi imaginez ce bine arata la piscina! frumoasa povestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Delhin, am uitat sa zic, semeni atat de tare cu sora mea ca m-am topit de drag sa vad poza asta.

vreau sa mai vad poze cu indragostiti.. asa se citeste in ochi iubirea, starea aia de bine si de liniste care ti-o transmite celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pt mine avantajul cel mai mare al iubirii noastre, pe langa ca ne face noua un munte de bine, vad cat de bine ii face lui Aidan. Se vede pe el ca ii prieste sa fie intr-o casa unde parintii se iubesc si si-o arata mereu.
E atat de linistit, fericit, super iubaret, imi spune "Te iubesc" de 100 de ori pe zi, facem "family hugs" toata ziua, nu se plange de nimic, poti discuta cu el orice. Cred ca aici e marele beneficiu in relatia noastra.

Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ai dreptate sa stii...Copii cresc super fain in astfel de medii. La fel e si la noi...eu mai am parte si noaptea de "je t'aime-uri" de la cel mare, iar cel mic e atat de dragostos..
Si eu am explicat celui mare, caci e la varsta intrebarilor "deranjante", caci eu sunt mama lor si "l'amoreuse" a papa si ca dragostea mea pt. ei, copii, e diferita fata de dragostea pt. papa si ca la fel va fii si pt. el cand isi va gasi o "amoreuse" .
A trebuit sa-i explic de ce pe el il pup pe obraz sau pe frunte sau in alte parti si nu pe gura si pe papa il pup pe gura!
Ne mai striga cateodata cand ne vede pupandune " hew les amoreux!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ce frumos ca mai exista asa ceva !
La mine nici pe departe...dupa 13 ani de casatorie... hai ca dau in depresie

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si noi, si noi
Dupa 10 de la nunta si 12 de cand suntem impreuna e tot mai bine in fiecare zi. E cald, e calm, e liniste si e comfort.
Mindy: noi nu prea avem multe poze, ca de obicei eu sunt fotograful: http://www.flickr.com/photos/andaoana/3727153329/in/set-72157621437542701/

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Si noi suntem impreuna de 7 ani si jumatate si in iunie facem 7 ani de cand ne-am casatorit.
In tot acest timp am fost mereu impreuna. EL nu merge la nici o petrecere fara mine , eu nu merg fara el. Ne iubim mai mult decat la inceput. Prietenii nostri ne spun ca ei nu au mai intalnit o pereche care sa se potriveasca asa de bine. In tot acest timp nu ne-am certat niciodata . Ne spunem in fiecare zi unul altuia TE IUBESC , iar sotul imi spune mereu ca eu sunt darul pe care i l-a dat Dumnezeu. Imi spune ca este cel mai fericit om de pe planeta si ca va face orice sa ma pastreze sa sa ma aiba langa el cat mai mult timp. Acum un an si ceva s-a certat cu seful lui si era sa isi piarda serviciul din cauza mea. Motivul : doctorita de familie l-a sunat sa ii spunsa va vina urgent sa ma ia de la cabinet si sa ma duca la spital ca am probleme cu sangele . Hemoglobina mea era 5. Eu eram OK dar doctorita a zis ca sunt nebuna daca eu cred asta . Asa ca l-a sunat pe sot. El s-a dus la sef sa ii spuna ca sotia trebuie sa mearga la spital . Seful lui ia spus ca nu se poate si sotia sa mai astepte pana cand se termina programul . La care am meu sot i-a zis ca pe el nu il intereseaza daca el ii da voie sa plece sau nu , el pleaca. A venit si m-a dus la spital si pentru ca doctorii nu l-au lasat in primele ore sa intre la mine pentru ca eram la reanimare a stat pe hol la spital . Intr-un final cand au vazut doctorii ca el era tot acolo dupa patru ore l-au lasat in camera la mine. A fost prima data cand l-a vazut pe sotul meu plangand. Mi-a zis ca trebuie sa ma fac bine ca el nu vrea sa ma piarda. Si mai sunt multe alte lucruri care ma fac sa spun ca da , dragostea noastra este o dragoste de clestar.
Eu pot spune ca sunt FERICITA . Si ne-am promis unul altuia ca si de acum incolo sa nu ne certam si sa ne iubim la fel sau poate chiar mai mult.

Mergi la inceput