divort
Raspunsuri - Pagina 2
cristinuca spune:
wow ce lista lunga,
uita-ti ce am facut eu
firma mea din bucuresti este actionara majoritara la o firma din alt oras, oras de munte...nu intru in amanunte
seful meu a venit cu urmatoarea propunere:
sa preiau firma de acolo si sa ma ocup de ea asa va avea si el un om de incredere acolo, sa mi se puna la dipozitie un apartament complet utilat (pe cheltuiala firmei)
o scoala foarte buna (intemeiata de principesa maria) care are after school iar partea de after school va fi sustinuta din banii firmei
uite asa scap de un stres si de scandalurile si iesirele de dupa ale "sotului", am parte de liniste, aer curat de munte si un pas foarte mare in cariera mea
si pentru ca am tot stat si m-am gandit, cred ca 90% este o varinata foarte buna din toate punctele de vedere....
distanta intre noua locatie si bucuresti este de 150 de km maxim, asa la doua weekenduri as putea sa vin sa imi vizitez si mama, iar daca el doreste sa isi vada copilul o va putea vedea
deci fetelor am gandit bine sau nu
maru spune:
ai gandit ffff bine! Nu ma sta pe ganduri, accepta si fa mutarea cat de repede! Iti tin pumnii sa fie bine
babyblue spune:
o sansa aparuta la fix. accept-o fara sa stai pe ganduri!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
cristinuca spune:
m-am apucat sa imi caut apartamentu in care vreau sa stam, pe urma dau o fuga sa-l vad si cu ocazia asta ma duc si aranjez si la scoala cea noua
si intr-un final ...... TOT RAUL SPRE BINE
si pe urma va astept in vizita
Yvon spune:
Ma bucur tare pentru tine !
Te simt optimista si puternica;
vei trece cu bine peste greutati
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
petra spune:
Cristina,
Cu adrevarat esti la o cotitura importanata in viata ta ! Totul se schimba si dupa cum se pare se schimba in favoarea ta. Fructifica tot ce poti si ce t-i se ofera spre binele tau si al fetitei tale.
Curaj si succes pe mai departe!