Si alt link cu diverse creme, aranjate pe clase de potenta, Elocomul e in clasa 2-a, imediat sub clasa 1-a adica cele mai puternice creme cortizonice!
http://www.psoriasis.org/netcommunity/sublearn03_mild_potency
Baietelul meu (1 an si 2 luni)e atopic, am folosit si Elocom, tot la recomandarea dr., intre timp am citit ca face mai mult rau (pe termen lung), desi pe moment a fost o solutie f eficienta.
Recomand in schimb, cu toata convingerea, setul pentru piele atopica de la AVENE - TRIXERA, l-am folosit cateva luni si efectul s-a vazut: pielea a devenit fina, f putine si f mici portiuni pe piele au mai ramas aspre. Merg in continuare cu aceasta crema, iar Elocomul il tin pentru cazuri extreme (de fapt, nu vreau sa-l mai folosesc deloc!)
Toate cele bune!
Majoritatea manifestarilor dispar sau se estompeaza dupa varsta de 2 ani, asa mi-a spus dermatologul. Sa speram!
POZE NAZDRAVAN
si noi avem 5 sapt.si de 2 sapt.ne confruntam cu aceeasi problema.Medicul ne-a prescris niste picaturi si ceai de musetel .Acum mai asteptam sa vedem.Sunt disperata,cand par k se duc.....se accentueaza din nou....
si baietelul meu de 3 luni si 3 sapt are bubitele astea.unele au inceput sa devina umede,secreta un lichid ca apa.e rana.il dau cu trixera dar ajuta numai la cele mici.nu mai pot.am facut tratament homeopat,degeaba.mai incerc ca e cel mai bland.as vrea sa ma feresc de antibiotic si cortizon.