fundulet iritat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

la noi in cazul iritatiilor la fundulet a mers cel mai bine SUDOCREM. in restul timpului, crema de galbenele. nici Bepanthen, nici cele din gama Mustela, nimic nu a functionat.
si spalat la fund dupa fiecare scaun, chiar daca nu e iritata.

vorbeste mai bine cu pediatrul, sa nu fie altceva.

aa, si mai e crema Pedrini, despre care am auzit ca ar fi f buna, e pe baza de reteta, poate sa ti-o prescrie pediatrul sau medicul de familie.

sanatate!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

sudocrem foloseai doar de 2 ori pe zi sau de fiecare data?
tnx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna clau,

obligatoriu trebuie sa folosesti sapunul la fiecare spalare, altfel cum sa indepartezi resturile de kk ?

crema trebuie aplicata de fiecare data cand schimbi scutecul fetitei, nu doar dupa kk...

pentru ca acum nu mai poti folosi servetelele umede, ar trebui sa speli fetita la fiecare schimbare de scutec, chiar daca a facut doar pipi. daca folosesti scutece marca pampers, renunta o perioada la ele si foloseste altceva - huggies, happy, etc.

nici la fetita mea nu a functionat bepanthene, crema cu galbenele sau pasta petrini, singura care a avut efect cu adevarat si rezultatul s-a observat clar de seara pana dimineata, a fost crema mustela STELACTIV, este speciala pentru iritatiile grave de scutec (mai exista o crema asemanatoare ca aspect, dar este pentru uz zilnic); ca o paranteza, crema este foarte buna si pentru arsuri, mici leziuni sau zgarieturi, am testat personal - cicatrizeaza rapid si genereaza o bariera protectoare impotriva umezelii

in mod curent folosesc si acum pentru fetita mea toate produsele de ingrijire din gama bubchen (gel de dus/corp, crema ptr fundulet, lotiune de corp - toate sunt acum fara parabeni si sunt foarte convenabile dpdv al pretului)

daca situatia nu se imbunatateste dupa 2-3 zile, este foarte posibil sa fie o micoza si tratamentul este altul, neaparat trebuie s-o vada un medic - pediatru sau dermatolog.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliana23 spune:

buna.daca iritatia nu a trecut inca ,gandestete la varianta unei ciuperci,ar putea fi candida,dar findca e asa mica fetita trebuie sa consulti pediatrul numai decat.noi aveam aceasta problema si folodeam canesten iar rezultatele se vedeau de la prima aplicare.multa sanatate!

Mergi la inceput