Aspirante optimiste > 20 ani (446)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu declar z1....
singurul lucru pozitiv este ca mi-a venit si mie la 28 de zile! dupa tratamentul cu mastodynon.

deci fetele eu va parasesc.....pana prin iarna cand sper sa nu va mai gasesc pe nici una pe aici!!
voi mai intra sa vad ce mai faceti!
va poop fete dragi!!!

andreea, felicitari pt fetita! acum mi s a comfirmat inca o data ca atunci cand dr iti spune inainte de 17-10 de saptamani ce este o spune la nimereala (una tre sa fie din doua... ). las ca se obisnuieste sotzul cu ideea pana la urma si v a fi un tatic mandru cu 2 fetite!

va pooopp inca o data!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

surpriza!!!!!!

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

hai sa dezvalui,desii cred ca observaratiieri am repetat eco pt triplu test,toate bune si frumoase,numai ca ERIC s-a transformat in RUXANDRAasa ca fetelor sunt in ceata totala caci la 12sapt a spus probabilitate mare de baiat,filmare eco cu o putzika si cand colo avem pitzikadeci -deci-deci,NIKE pun baza in tine la un baiat
cel mai nasol este ca al meu sot a primit un soc atat psihic cat si fizic,gigeii lui fac doar fetedezamagire ca n-are cine duce numele mai departedar eu in schimb sunt super fericita
ARE MAMA 2 FETE-FRUMUSELE FOC
SI DRAGUTE SI DESTEPTE-IMI POARTA NOROC!
VAPE TOATE!

ANDREsiALEX

sunt curioasa ce-mi spune la 24sapt.caci repet morfo,daca-mi da baiat-il strang de gat pe al meu dr.se joaca cu sentimentele omului!?mi-a zis clar ieri ca la 12sapt.este probabilitate,la 16-cu siguranta,garantare totala,scris si-n foaia de observatie caci pana akm n-a notat sexuliciu fatului pt nesiguranta,dar akm configurez cu fat viu,UNIK-sa nu va mai ganditi la gemeni!sex feminin,16sapt si2zile,greutate aprox.170gr.;BCF-140/min si mai multe dar este de ajuns cate enumerai

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

la toate fetele!
Andreea84, felicitari!!!!!Eheheee, fetitele astea
urbebax, in legatura cu intepaturile in ovare...nu prea mai stiu ce sa spun, ca si eu am avut de muuuulte, de foarte muuulte ori si nu era nimic. Ba chiar si aseara ma intepa in partea stanga de nu puteam sta pe scaun.Nu mai spun ca ma doare spatele si burtica de vreo 3 zile, dar nu vreau sa ma mai gandesc la nimic, ca iar imi fac sperante desarte si plang o saptamana.Sanii si ei ma dor, dar in interior, asa ca sigur vin musafirii.Bine, asta nu inseamna ca la tine nu poate fi un bebelus mic pe acoloDoamne ajuta!
Fetelor, daca durerile astea sunt de la o raceala (si sigur sunt, ca mereu am o senzatie de susu pe mine, scuzati expresia), pot face polidin? Stiu cand se fac si cate se fac (deci 2 pe zi timp de cinci zile, corect?)dar ma ajuta la o eventuala anexita sau cistita?

Nicole, viitoare mamica de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

moni, polidinul ajuta in toate situatiile.

azi ma programez al eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

uberbax te-am botezat. Mi scuzi, mi scuzi, a fost fara intentie

Nicole, viitoare mamica de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Andreea Felicitari pt fetita,si sotiorul meu scump vroia si data trecuta si acum tot baietel ar vrea,dar cand o sa-si vada pt prima data puiutul o sa fie topit si vrajit de el/ea si n-o sa mai conteze ce e atata timp cat e sanatos/sanatoasa.
yasmi imi pare rau pt Z1,mama lor de rushi,macar bine ca ti-i s-a reglat

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc fetelor pt cuvintele voastre
Nike, multumesc, dar m-am linistit. 3 medici mi-au zis ca e bun tratamentul, ca doza e mica si pe termen f scurt. Te asteptam cu vesti bune de la eco.
andreea, felicitari pt printesa. Si mie la 12 sapt era 80% baiat, si la urmatoarea eco a devenit fetita

Eu, colac peste pupaza, m-am pricopsit si cu o infectie/raceala la tractul urinar si nu vreau sa iau nimic, ca dc e o samburica in burtica?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu am fost sa-mi fac analizele, 800 de lei. Nici n-am luat bine sal. si l-m si topit. Asta e, macar sa am eu un bebe sanatos, banii se fac, noi sa fim sanatosi. Sapt. viit. rezultatee, va tin la curent. Deci in suma asta a intrat citomegalovirus, virus herpetic, brucella, listeria, rubella, ricketsia, hepatita A, b, C, Rh, toxoplasma, anticorpi antifosfolipidici, VDRL, TPHA, ANTICORPI ANTISPERMATICI. Ce de bani..., dar pt o cauza nobila.

...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un sanatos!

Mergi la inceput

Andreea , baiat sau fetita eu iti doresc sa fie sanatos(a). Oricum spune-i sotului ca daca vrea baiat sa munceasca mai mult la al 3-lea

sa am un sanatos!

Mergi la inceput

Moni polidinul ajuta in astfel de sit. multa sanatate.
Cosmi ce mic dejun, am salvat poza pt idei de aranjament. Imi e pofta mie, dar fetelor insarcinate. Cum te mai simti?
Yasmi imi pare rau pt Z1
Corina, Ariana multa sanatate va doresc

sa am un sanatos!

Mergi la inceput