Aspirante optimiste > 20 ani (446)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Joy sa dea Domnul sa fie bune analizele
Fetelor am vb cu Ylari,sunt bine insa nu prea are timp, va transmite

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

In August 2008 2 bebelusi nascuti cu aceeasi malformatie la inimioara (transpozitie de vase mari) au fost operati in aceeasi perioada la Institutului de boli cardiovasculare si transplant din Tg Mures. Din pacate numai unul dintre ei a supravietuit, acesta este Alexandru Vovcu, nascut pe 17 Mai 2008. Alex a iesit invingator din alte 2 operatii grele dar pentru ca totul sa intre in normal mai are nevoie de inca o operatie, corectoare, care din pacate nu se poate efectua in Romania. Operatia se va face in Israel luna aceasta (pe 22 Februarie este plecarea) dar numai si numai cu ajutorul nostru! Alex mai are nevoie de 3000 de euro ca sa devina un copilas ca toti ceilalti copii sanatosi! Va rog din suflet sa nu ignorati acest mesaj, acordati-i lui Alex o sansa de vindecare fie numai trimitand mesajul mai departe!

Donatiile se pot face la banca BRD, pe numele Vovcu Ana Irina

Cont in lei: RO81BRDE360SV46982983600

Cont in euro: RO83BRDE360SV89379703600, cod SWIFT: BRDEROBU

De asemenea exista un cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com - cu specificatia Pentru Alexandru!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Buna ziua!
In primul rand felicitari gravidutelor si multa bafta celor care isi doresc sa devina mamici!

Am si eu o problema si poate ma luminati un pic....ar trebui sa-mi vina cm maine,eu am un cm neregulat dar ma rog sa zicem ca cica maine ar veni!De vro saptamana am sanii umflati si sunt balonata....rau nu prea imi este,sau cel putin azi sunt ok!Imi puteti spune si mie cam cum arata mucusul inainte de cm sau cum arata daca totusi am ramas insarcinata?Mi-am facut vro 2 teste dar au iesit negative!Cu toate ca am deja o fetita...nu prea stiu simptomele pt ca la prima sarcina am aflat abia la 2 luni ca sunt gravida...nu aveam nici un simptom!
Va multumesc frumos!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

intra aici http://www.feminitate.org/2009/03/fam-mucusul-cervical-3/ si poate gasesti lamuriri. numai bine.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Neata fetelor, va sevesc cu o ciocolata calda sau o cana cu laptic.
la toate fetele.

"DOAMNE DANE SI NOUA O DE "

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Va asteapta ,lapticul, ceiutul si nu in ultimul rand micul dejun

Happy ma bucur sa te "vad".Multi

O zi frumoasa si usoara va doresc

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Se pare ca pana am "facut" eu micul dejun,mi-a luat-o camcris in fataNeatza, camcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetele
camcris multumim de tratatie
cosminutza ce mic dejun ne-ai servit
la toate fetele si o zii frumoasa va doresc

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Je e racita cobza. Nu am dormit mai deloc, ma doare capul de-mi vine sa mi-l tai. Arianna e la medic cu tati. Am citit o groaza de chestii nasoale despre prednison, si parca nu as mai vrea sa-i dau. Sa vad ce-mi zice si doctora noastra, ca marti am fost la altcineva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Am si eu o intebare la voi:
Data ultimei menstruatii 23 ian, mie tb. sa-mi vina pe data 23 cel tarziu 26 feb., dar in ziua de 12 am avut o scurgere maronie iar a doua zi a curs un pic sange(un tampon zilnic). Este ceva normal?
De atunci ma tot doare spatele si burta ca la ciclu, dar nu asa rau, balonata nu ma simnt si nici sanii nu sunt tari.
Acum nu-mi mai curge nimic
Durata intre menste este 29-31 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

ehe,ce ospatsaru-mana la amandoua:CAMCRIS&COSMINUTZA,ce ne mai rasfatati....!
hai sa dau o bomba,mai tare decat a teroristilor
dar mai intai va mai tin in suspans!
BRAVE,iubita,o trageti-nu gluma,ba tu,ba fata!sa nu fie vb de vreo virozamulta sanatate va doresc in schimb si sa revii numai cu vesti bune

16+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput