Aspirante optimiste > 20 ani (446)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Fetelor 
Anca, ii fac aerosoli cu adrenalina si ser, din proprie initiativa, ca dr nu ne-a dat sa facem. am vazut ca se simte mai bine dupa sedinta de aerosoli, asa ca o sa continui, pana se simte mai bine. Partea cea mai nasoala e ca nu papa, si eu nu mai am lapte, ca eram in plin proces de intarcare. Imi molfaie mititica sanul, de ma urc pe pereti de durere. Dar asa plange, tipa, asa ca un om care sufera, cd incerc sa-i scot sanul din gurita, incat o las sa mi-l faca guma de mestecat
Daca si acum slabeste, ramane ca o frunza..o ia vantul pe sus.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
Katy82 spune:
Buna fetele! Am venit si eu la o
. Moni si eu am patit la fel, am racit foarte rau la burtica si ieri nu puteam sa stau nici pe scaun. Luni si marti doua zile pline asa ca deabia astept week-end-ul sa
mai mult. La cat sunt de racita imi iau gandul luna asta de la
.
Nike imi pare rau ca nu te simti bine. 
Cosmi ce bine ar fi sa fi
!
Corina imi pare rau ca Ariana nu se simte bine. Iar la tine starile de rau poate prevestesc
.![]()

la toata lumea
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un
sanatos!
PaulaFrida spune:
Corina imi pare tare rau ca fetita ta nu se simte bine.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
ancadragoman spune:
Corina nu te ingrijora cu mancarea,acum important este sa fie hidratata bine si eu zic ca ar trebui sa mergi sa o vada un medic.
Eu ii dau Mariei pe piept cand este infundata cu Pulmex si o ajuta sa respire
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
cos_minutza spune:
Katy 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Corina nu te ingrijora cu mancarea,acum important este sa fie hidratata bine si eu zic ca ar trebui sa mergi sa o vada un medic. Eu ii dau Mariei pe piept cand este infundata cu Pulmex si o ajuta sa respire anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Anca, a vazut-o ieri medicul, si dc evolueaza bine, mai mergem de abia vineri pt un control. Mi-e ciuda ca atat m-am ferit de antibiotic, si acum tot bag in ea. Suntem la a 3-a tura
sper ca acum sa scape de pacatoasa de infectie, ca altfel nu stiu ce o sa ma fac.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
vine bebe
cos_minutza spune:
Pe unde ati disparut oameni buni?Eu nu prea am acum de lucru,ma plictisesc de mor si ma apuca si somnul
Vreau acasa sau la plimbare,asa timp fain e la noi

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
uberbax spune:
Buna ziua!
In primul rand felicitari gravidutelor si multa bafta celor care isi doresc sa devina mamici!
Am si eu o problema si poate ma luminati un pic....ar trebui sa-mi vina cm maine,eu am un cm neregulat dar ma rog sa zicem ca cica maine ar veni!De vro saptamana am sanii umflati si sunt balonata....rau nu prea imi este,sau cel putin azi sunt ok!Imi puteti spune si mie cam cum arata mucusul inainte de cm sau cum arata daca totusi am ramas insarcinata?Mi-am facut vro 2 teste dar au iesit negative!Cu toate ca am deja o fetita...nu prea stiu simptomele pt ca la prima sarcina am aflat abia la 2 luni ca sunt gravida...nu aveam nici un simptom!
Va multumesc frumos!
ancadragoman spune:
Corina ai grija ca mai mult de 3 crize de bronsiolita te duce cu gandul la astm
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!