Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
Mama rayu, La Muuulti Aaaani
. Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai si numai de bucurii.
Ce trece vremea, dom'le, ce trece vremea. Parca mai ieri beam de-aniversare, cu Aca-n stadiu de embrion, tot pe o vreme ca asta!!
Pupaturi everybody! 
itsme spune:
Rayou, La multi ani si de la mine!
Sa fii sanatoasa, vesela, frumoasa si inconjurata de cei dragi, precum si de cat mai multi papucei! ![]()
te pup!
si restului de dame, la multi ani de ziua internationala a femeii!
ah, ce dor imi e de felicitarile cu ghiocel si chipul scolarului in mijloc! o floricica virtuala tuturor
, si sa nu uitam de 

editat sa constat ca DC crede ca eu am zero prieteni! :-) phui, nimic mai departe de adevar, bine zic aia care zic ca internetul asta e plin de baliverne si exagerari ![]()
buli spune:
La multi ani si buni, Rayu! 
ps - la gradi la M fuse spectacol de 8 martie, glumitele si personalitatile cupiilor il facura chiar fain de tot. si am primit si felicitare cu ghiocel si chipul pustiului :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
La multi ani Rayu!
Sa fii mult iubita si de-a pururi vesela:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihaela_s spune:
Rayu la multi ani! 

fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Adela99 spune:
La multi ani si fericire, rayu!
te sunai zilele trecute, da' ori am numaru' vechi, ori n-ati fo' acasa
altfel, nimic nou - dintr-o inchidere de luna in alta ... o plictiseala si o rutina de zi de zi de-mi vine sa 
doruletz spune:
fu chef ieri la rayu? la multi ani, sa fi fericita si iubita!
iar azi e alt chef, La multi ani xenocid ! 
arboria spune:
La multi ani, rayu! Sper sa fi petrecut cum se cuvine, impreuna cu familia largita + prieteni si vecini. 
La multi ani, xeno! Absenta ta ne doare. Pliz come back. ![]()
Rayuela spune:
Multumesc dragilor,multumesc!!!
Intram sa va zic multumesc si ieri,dar mi-a fost frica sa deschid DC-ul din motive de poza cu lighioana numita sarpe care mi-a sarit in fata ochilor ultima oara,nene,e discriminare,unii stau rau cu corazonu,chiar sa,nu ne gindim la oamenii cu fobii?Ha??
Adelutz,pai ce numar de telefon ai?Asta e intrebarea:)
Si vorba lu itsme,si io ma gindeam cu amareala ca am zero prieteni,hahahhha!Itsmiule,vrei sa fii prietena mea?Hai mai,vrei?Da sa-mi zici ,sa nu ma tii asa..incurcata:))
Asta e o celebra replica a lu tata lu rayu cind vrea sa-si enerveze nevasta personala,cu care e impreuna de vreo 40 de ani:)
Chiar asa mai lilutzule...parca acu faceam 30 de ani!Ce misto a foooooost!Daca vreiti,eu mai fac o data 30 de ani,numa ca sa va string iar pe toti!Si doruletzu care nu a gustat nici un pahar de vin,si noi credeam ca dinsa nu serveste,mai mai!!
Mihaela,buli,Sabina,speed,arboriku,multumesc tuturor pentru urari!
Stiti cum am sarbatorit?Prin munca domnule!Munca de la 6 dimineata,terminat pe la 14,fugit ,luat copil de la gradi,mers acasa,inapoi in autobuz,copilu aruncat la o vecina,ca nu aveam cum altfel,si inapoi la servici,la sedinta!Pina la 8 seara1Halal zi de nastere!De mult nu am mai avut asa o zi proasta!