Cu pedepse sau fara ?
Raspunsuri - Pagina 8
Alizee spune:
Eu sunt de-a dreptul speriata de cat volum de munca au bietii copii in clasa I !
Adica, fii-mea va fi obligata sa faca lectii multe si in vacante ?
Iarasi ma duc sa vorbesc cu prietena mea a carei fetita este clasa I.
Vai de bietii copii ! Ce invata ei acum, invatam eu in clasa a III a.
Acum am inteles de ce Happiness insista sa o dau la scoala de la 7,6 ani.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Iasmin08 spune:
Allinta subscriu la ceea ce ai spus si vin cu o mica completare: unora dintre scolari chiar le place sa lucreze. Bine, nu sa se lungeasca de dimineata pana seara, dar sunt lucruri care le pot aduce satisfactii.
Si eu am amanat sa il dau la scoala (a implinit 8 ani in 14 noiembrie si sincer, ma felicit pentru asta). Al meu chiar nu era pregatit cu un an in urma pentru scoala. Dar am vazut si copii cu 1 an mai mici decat el care se comporta exemplar si n-au nici o problema.
Mentionez ca in acest an in plus, copilul meu singur a incercat sa invete sa citeasca (si a si invatat!!), facea singur exercitii de scriere (desi eu nu vroiam,ca mi-era teama ca se va plictisi la scoala)
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
filofteia spune:
Citat: |
Adica, fii-mea va fi obligata sa faca lectii multe si in vacante ? |
Alinta, doar daca ai o invatatoare performanta, cum are happiness sau eu. Dar la o astfel de invatatoare trebuie sa ai pile mari ca sa mai gasesti locuri libere acum. Cu alte cuvinte mi-am facut-o cu mana mea.
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui filofteia
Alinta, doar daca ai o invatatoare performanta, cum are happiness sau eu. Dar la o astfel de invatatoare trebuie sa ai pile mari ca sa mai gasesti locuri libere acum. Cu alte cuvinte mi-am facut-o cu mana mea. |
Si eu dar nu regretam nicio secunda, nici eu, nici pustiul din dotare.
Durerea mare este ca ii vor spune adio la vara si cine stie peste ce profesori va da.
Alizee spune:
Am bruiat din nou alt subiect cu principala mea preocupare : daca sa o dau sau nu la scoala in toamna pe fii-mea.
Voi raspunde la topicul meu pt a lasa subiectul lui Happiness sa decurga fara intreruperi.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.