LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*158*
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Am vazut pozeeeee... Clau dulcic, Luana&Alma la inceputuri (cu inima stransa), Mirela frumoasa, fete de reclama la Timi, Shasa model de mica si talentele de photoshopista (sau ce-o fi) ale lui Novus.
Ilinca, io cred ca Sophiphi a reactionat asa ca sa-l faca gelos pe Ian, sa iasa Ina din umbra!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Nikoleta20 spune:
sal'tare,
1.in primul rand,
LA MULTI ANI!
super gemenilor de Petrean,si lui Stefanut,bb de rivali.
2.insanatosire rapida tuturor bebeilor bolnaviori,mario a trecut peste,acum sunt eu si sper sa nu il ia si pe taso'...aveti grija cu bebeii nebolnaviori...caci e un virus teribil...mai ceva ca al porcin![]()
3.aris,am bagat la cap,HUMANA JUNIOR DRINK zici,ai?maine merg si eu in bucuresti sa ii iau,caci in Chitila nu gasesc sigur...
poate ,poate ii va placea si lui...
eu i-am dat si lapte la cutie zilele trecute,caci ramasesem fara formula( dupa ce am imprastiat-o pe gresie cand am desfacut ultimul plic
);i-am dat Brenac de 1,5....care incepea cu cifra 1
.Acum am Milumil 1+...dar la fel,bea numai in
.
4.Ayla
,l-am vazut si eu ,in sfarsit pe dl.picurator
...este f frumos.Te inteleg acum de ce nu pui poze mai des,k si al meu e f strict in privinta pozelor cu fieso'....de aia si eu le pun pe ascuns![]()
Dar cu Luana te lasa sa pui poze?sau faci k mine?![]()
5.Care nu a avut ce face si o fi schimbat incadrarea forumului nostru?
k l-am cautat k oaia 20 min ...si nu intelegeam...tot comentam prin casa nervoasa:"bine au facut pt aia pana in 365 zile si l-au sters pe al nostru"...la care mihai imi zice..."dar fitu cat are zapacito?"![]()
6.uitati aici ceva www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY&feature=fvst" target="_blank">funny....mario rade de se topeste...cat e el de serios
7.mai doreste cineva retete de paine,praji,tort sau alte "bunatati"?
Nikoleta20 spune:
k de obicei...cand sunt eu prin zona....nu mai e nimeni
...
am sa pun cateva poze in picassa,pe contul meu,de la cununia noastra,si de la botezul lui Mario....k noi nu avem de la botez![]()
simonapro spune:
Buna!
Sanatate multa celor bolnaviori,
sa treaca!
Magdy: felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Va spuneam acum cateva zile ca Sebastian a facut febra vreo 2 zile si doctora i-a spus ca e de la amigdale, cand ce credeti ca am descoperit azi ca i-au iesit 2 masele si mai sta una sa iasa,se pare ca sunt primele masele definitive, deci am 2 copii care le ies masele si dinti
. Bine ca am scapat asa, ca eram pe punctul sa-i dau antibiotic.
http://picasaweb.google.ro/home
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
Vazut Chishcutz dragutz si repede mergatoriu! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas No, daca v-a placut va mai dau unul. Asta ca sa-l vedeti si pe tat-sau in actiune: http://www.youtube.com/watch?v=ApIpvBp_xu4&feature=channel si musai cu sonor!!! |
Super tare !!
Alexandra era sa sara din patut pe masa unde e monitorul cand l-a vazut si mai ales auzit pe Chiscuta
, a inceput si ea sa ''vorbeasca'' !!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Tufete! Voi cum le dati la copii Vigantolul? In ceai? Simplu in lingurita? Odata cu mancarea ? |
in lingurita la inceputul mesei.
Bianca2503 spune:
Gata, Ilinca!
Am pus pe mailul comun si articolul. Cand aveti chef va puteti delecta.
Prima parte e scrisa de Robert (o sa recunoasteti doar 2 personaje) pentru revista. Se presupune ca cei ce citeau revista stiau personajele.
A doua parte este scrisa de Claudia, tipa care a fost cu noi.
Am fost 3 masini, fiecare echipaj avand 2 persoane. 2 gagici si 4 meni.
Bianca2503 spune:
Mai, mie imi place la Dl Chicutza, dincolo de cum e el asa simpatic, ca mananca frumos. Adica deschide gura cand vede lingurita.
Vladimir trebuie sa bage intai mana sa vada consistenta/temperatura, apoi baga in gura sa testeze gustul si abia apoi accepta lingurita spre gura lui.
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Mai, mie imi place la Dl Chicutza, dincolo de cum e el asa simpatic, ca mananca frumos. Adica deschide gura cand vede lingurita. Vladimir trebuie sa bage intai mana sa vada consistenta/temperatura, apoi baga in gura sa testeze gustul si abia apoi accepta lingurita spre gura lui. |
Nu stiu unde ai vazut lingurita. Ca nu prea practicam acest sport (decat la supa). Tat-sau ii dadea sa pape cu mana. Din mana... ca puiul de vrabie.
Aaaa, ca veni vorba de puiul de vrabie/cioara. Vigantolul i-l dau cu lingurita. Pedi mi-a zis sa-i dau o picatura in plus ca ramane pe lingurita.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)