Iata ceva bun, ce se face repede, iar piticul meu este fan inrait :)
Se pune la fiert in apa sarata o punga de paste. Intre timp se da pe razatoare o bucata de branza, de circa jumatate de kg. Eu prefer branza de vaci, dar este dupa gust. Se adauga 3 oua si 2-3 linguri zdravene de smantana. Se amesteca aceasta compozitie si se toarna peste pastele scurse in prealabil, apoi se adauga zahar dupa gust.
Amestecul se pune intr-o tava unsa cu putin ulei si se baga la cuptor, cam 20-30 minute.
Pofta buna!
Si eu fac la fel, dar fierb pastele in lapte. Si mai pun si un pic de esenta de vanilie.
Ies fff bune.
Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)
O sa incerc si eu sa le fierb in lapte. Esenta de vanilie nu pun, ca are sotul din dotare o problema cu vanilia :)
Eu, cand vreau sa ma "destrabalez", caramelizez zahar in tava in care torn compozitia, inainte sa o bag la cuptor (ca la crema de zahar ars). Iese super.