Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 16
vanessa80 spune:
Si noi am inceput lucrarile la camera lui Junior. Nu cred ca o sa terminam pana la Paste, dar nu conteaza. Important e sa fim sanatosi.![]()
23+ 
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Si noi am inceput lucrarile la camera lui Junior. Nu cred ca o sa terminam pana la Paste, dar nu conteaza. Important e sa fim sanatosi. 23+ ![]() |
Felicitari VAnesa! Pupici tuturor fetelor!
Eu o sa fac laparoscopie,se pare ca sunt suspecta de endometrioza!
Dumnezeu ne va ajuta!
vanessa80 spune:
Salutare! Va invit la
sau laptic cald cu piscoturi.
VASILASANITA multa bafta si te asteptam cu vesti bune. 
23+ 
JoAnn spune:
buna 
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Eu o sa fac laparoscopie,se pare ca sunt suspecta de endometrioza! |
poate totusi nu e endometrioza

eu am avut endometrioza . am fost operata clasic.
dar acum dupa un an si ceva de la operatie incep sa am iar dureri

sper sa nu fi recidivat...cel mai sigur e sa merg sa fac un CA125.
apropo vasilasanita tie ce valori ti-au iesit, daca ai facut analiza bineinteles

sper ca nu te deranjeaza ca intreb

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
vasilasanita spune:
Nu mi am facut analiza. Eu am spus dr ca vreau laparoscopie pt diagnostic. Iar dupa ce i am descris istoricul meu el a spus ca intradevar este posibil sa fie endometrioza. Iar daca vreau sa fac laparoscopia dr mi a spus ca aceasta analiza nu mi va da informatii in plus, deci nu cred ca o voi face. Tu ce fel de dureri ai?
Dumnezeu ne va ajuta!
JoAnn spune:
vasilasanita
eu am avut dureri in partea dreapta in zona ovarului, dureri care iradiau spre picior.si erau accentuate , de fapt insuportabile in prima zi de menstruatie...
apoi dimineata, cand vezica era plina, simteam ca am un bolovan in dreptul abdomenului inferior, de fapt ere chistul endometriozic de 6 cm.
Eu CA125 am facut cu sfintenie 

prima data mi-a iesit o valoare de cam 180, cand limita este 35.
apoi dupa operatie si in timpul trat cu diphereline am urmarit valoarea markerilor tot timpul si am observat cum valoarea scadea treptat. si am facut cam de vreo 7 ori analiza. ultima data a iesit valoarea 8 
dar cum e o groaza de timp de atunci...cred ca ar trebui sa o repet. eu una am incredere in ea.
la mine laparoscopia nu mai avea rost si nici nu imi ere utila din pacate ...
iti doresc mult noroc si sanatate
scuza-ma daca am luat-o pe aratura cu explicatiile
PS unde mergi la medic???
vasilasanita spune:
La echo nu se vedea chistul? La Sibiu vreau sa merg pentru operatie. Eu am dureri surde mai tot timpul in partea stanga si groaznice la ovulatie si menstruatie. La tine cum era cu ovulatia? Si acu sa inteleg ca ai facut iarasi vreun chist? Pupici si mersi de raspunsuri.
Dumnezeu ne va ajuta!
JoAnn spune:
ooo...se vedea chistul si inca cum...numai ca eu la inceput nu stiam ca e chist

ca eram in Spania...si aia nu mi-au facut echo...mi-au facut doar o analiza de sange si de urina si au zis ca am infectie urinara si de aia durerile ..
apoi am venit in romanica si am descoperit chistul si dupa ceva timp si medic schimbat...s-a ajuns la concluzia ca e chist endometriozic...si mai aveam si endometrioza prin abdomen,dar aia nici atat nu se vedea, dar am aflat dupa operatie. operatia am facut-o la Iasi .
de ovulatie nu ma intreba ,ca atunci nici nu o urmaream ,nici nu ma interesa...
acu am inceput sa am iar dureri in partea dreapta care iradiaza spre picior
dar la ultima echo, nu aveam niciun chist...
o sa merg sapt viitoare la medic sa vad cum mai e treaba pe "acolo"![]()

vasilasanita spune:
La ce dr mergi la Iasi? Mie mi e groaza de spitale de aia vreau la Sibiu. La mine nu se vede nici un chist la echo dar ceva cred ca este pe acolo.
Dumnezeu ne va ajuta!