Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

guze, gali, mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Bebita, iti tin pumnii sa creasca foliculii mari si sa ai un endometru bun!Nu fii suparata, o sa mai creasca in cele 3 zile de stimulare si poate e de ajuns sa ai unul singur dar bun. Din cate citesc eu despre experientele tovaraselor noastre de suferinta, nu conteaza numai nr. de foliculi, sunt fete care au avut 6-8 foliculi mari si nu au reusit IA sau FIV.

mercic adria.

nu sunt suparata doar de foliculi, ci si de endometru, ca arata neregulat. si asta inseamna ca ceva poate fi acolo.
cat despre foliculi, e nasol ca sunt mici si nu prea rasp de la stimulari, ca am un sing ovar si nu stiu ce ma fac....cat o sa pot sa-l stimulez, cum....si tot asa.

asta e, nu-mi pierd speranta, cand o pierd, citesc povestea lui luminita sau a altor fete si ma intremez.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

a inceput o ploaie scarboasa afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
Amy esti adevarat oracol?...Cu fetitele lui Lumy ai nimerit-o!..Ia sa te concentrezi nitzel si la mine... Sa ne trimiti poze! Ne place de tine si fara rochie alba de mireasa!!! Sa fiti fericiti!

Nico , iau progesteron pana in saptamana 12, asa e indicatiunea de la doctor, am intrebat si aici cand am fost la eco. Zii, te rog cum e cu placinta aia , cand ai tu timp ca am uitat , parca i-ai zis si lui Beatrix.

Mergi la inceput

Monicutzo, razi de mine, ai?... Pai fata, tu stii ce mare lucru e sa faci sex doar ca-ti place?...Mai ales dupa serii de 'actiuni" la comanda!.. Io cred ca stii! Trebuie sa se produca o 'mutatie' pe la capatzana si sa te simti din nou liber, fara sa-ti pese ca iese ceva sau nu. Dar, mai fete , nu stiu daca asta e o 'reteta'de ramas gravida E norocul, e D-zeu. De mi-ar ajuta pana la capat, ca mi-e cam frica.

Mirela, imi pare foarte rau de supararea ta , a sotului. E tare trist momentul asta. Sa dea Domnul sa va treaca repede!

Gali cu cine ai 'batalia' azi?

Bebitza curaj, o sa vina si timpul tau!

Mergi la inceput

Eu ma sculai cam ametita sper sa-mi treaca. Nu-s ce gravida sunt eu, ca nu am greturi, am doar mici aversiuni la mancare. Nici pofte nu prea simt, doar rar de tot, ca tot omul. Ieri noptea as fi mancat maioneza facuta in casa :-(. Ce simt e oboseala, burta si putin sanii. Sper sa fie bine si asa.
Mai vorbim gagicilor frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Am aparut si eu dupa o sedinta de shopping.
mirela imi pare tare rau. Stiu exact ce simti.
luminita42 Felicitari!!! Uite ca se poate. Toti spun ca nu trebuie sa te stresezi si sa te gindesti prea mult, si bb vine.
nico, galli, mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragutelor,harnicutelor,haioaselor si tot asa,

lumy 3 in 1, felicatari pentru printese sa fiti sanatoase si mult aputere lui tati

mirela,fruntea sus, un pupic mare si multa putere sa treci peste.

miresica frumusica, unde sunt pozele?

fetele, excluzand painea din viata de zi cu zi,imi mai recomandati ceva pentru slabit, acum de la ultima IA am mai acumulat 6kg.se pare ca doar astea se lipsesc de mine...
sunt suparata,soarecul a fost decoperit cu cardiopatie ischemica ceea ce ma cam pune pa ganduri .

va pupacesc.

ps:ramane stabilit pentru 1 martie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

lumi,
multumim pentru reteta succesului. o sa tin seama si te anunt .

galli, ai rezolvat la banca?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

viola,ce ti-ai luat???
soricico,imi pare rau pentru sotul tau...a primit tratament???

Mergi la inceput