Cit costa o capra?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

monabella activeaza-ti PM pentru ca as dori sa iti trimit detalii despre cum poti sa iei legatura cu o persoana de la Primaria comunei Unirea care s-a aratat dispusa sa mearga sa ii cumpere femeii animalele si pasarile dintr-un obor din apropiere....

aceleasi detalii ti le trimit si tie in PM, CampariSoda....

O floricica pentru voi ca doriti si puteti s-o ajutati pe aceasta batranica!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui CampariSoda

Elyda, e ori capra ori stam cu mainile in san.

Karligutza, imi dai te rog mesaj pe PM daca reusesti sa dai de prietena ta? Multumesc!

Nu a spus nimeni ca trebuie sa stam cu mainile in san, DAR ceea ce am vrut eu sa spun este ca iti spun(din pacate) din proprie experienta ,ca nenorocitii aia fura si au tupeul de a-i ataca pe cei ce-i jefuiesc pentru ca politia din comuna nu-si face treaba si ( mai rau) poate sunt mana in mana . Daca nu se rezolva aceasta probleme femeia respectiva nu se bucura decat pentru foarte scurt timp de ceea ce primeste.Eu cand am avut o problema asemanatoare am initiat o campanie de presa locala , am mers la politie, am fost si la politia judeteana...am umblat de mi-au sarit capacele , pentru ca aia furau in continuare, pentru ca dadeau o parte din ce furau...la cine trebuia.In general fura de la persoane care nu pot sau nu stiu ce sa faca pentru a-i opri.Mai intai asta trebuie facut.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragelor, mi-a raspuns dl. Dan Constantin de la JN care a zis ca revine cu adresa postala a babutei.
Ii multumesc prieteni tale care a sunat si a conformat furtul si s-a intersat, insa nu am incredere sa trimit bani primarului sau mai cui stiu eu sa ii cumpere. De unde stiu stiu eu ca nu e seful de post cum zicea cineva mai sus.
Ce o sa fac eu este sa trimit chiar azi 120 uds pe adresa d-lui Avramescu de la AM press din bucuresti. Sper sa fie suficienti pt. o capra. In dumnealui am toata increderea si sa il rog sa ii dea el personal banii femeii. Oricum dinsul i-a mai salvat viata o data femeii. In scrisoare il rog sa deschida cont pt. femeie si i-am dat emailul si telefoanele mele sa imi comunice acest cont. daca are timp si o va face o sa le scriu aici. Daca voi aveti incredere in primar sau cine spuneti ca s-a oferit sa ii cumpere ce ii trebuie, procedati asa. Eu personal nu am. Imi cer scuze, dar am vazut multe in Ro. O sa il rog tot pe dl. Avramescu sa se intereseze de asigurare de bunuri pt. femeie.
Ma gindisem si eu la faza cu camera de luat vederi dar costa mult. cel mai bine cu asigurarea de bunuri si cu niste ciini din aia rai. vreo 5-6 asa, ca la stina. Si cu scandal in presa. Nemernicii. Mi-e sila de oameni ca astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

un cont de paypal, unde ar mai trimite cate cineva un banut din cand in cand, mai de o gaina, mai de o curca, mai de o boaba cu care sa le hraneasca. Eu rezonez mult la povestea asta, pentru bunica mea traia de pe urma a 2 capre si un magar. Pacat ca ai mei sunt prea departe ca sa ii mai dea o mana de ajutor.

Mergi la inceput

Si eu as trimite din cind in cind. Bunici nu mai am, dar si cind traiau, cei materni tot la tara, tot cu capre si la coasa isi duceau existenta. As da cu draga inima din cind in cind daca batrina ar avea cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Citat:
citat din mesajul lui CampariSoda

Elyda, e ori capra ori stam cu mainile in san.

Karligutza, imi dai te rog mesaj pe PM daca reusesti sa dai de prietena ta? Multumesc!

Nu a spus nimeni ca trebuie sa stam cu mainile in san, DAR ceea ce am vrut eu sa spun este ca iti spun(din pacate) din proprie experienta ,ca nenorocitii aia fura si au tupeul de a-i ataca pe cei ce-i jefuiesc pentru ca politia din comuna nu-si face treaba si ( mai rau) poate sunt mana in mana . Daca nu se rezolva aceasta probleme femeia respectiva nu se bucura decat pentru foarte scurt timp de ceea ce primeste.Eu cand am avut o problema asemanatoare am initiat o campanie de presa locala , am mers la politie, am fost si la politia judeteana...am umblat de mi-au sarit capacele , pentru ca aia furau in continuare, pentru ca dadeau o parte din ce furau...la cine trebuia.In general fura de la persoane care nu pot sau nu stiu ce sa faca pentru a-i opri.Mai intai asta trebuie facut.

Dana
poate in loc de camera de luat vederi, sa bage un cip sub pielea caprei, de ala de o poti identifica si urmari prin satelit, sau macar sa se raspindeasca zvonul prin primar sau prin cine trebuia, ca e microcip, ca nu se vede cu ochiul liber, ca daca-l inghiti te repereaza etc

Mergi la inceput

Asta ar putea fi o idee buna. orice veterinar aici pune astfel de cipuri in animale. este painless si costa vrep 30 usd. atit m-a costat pe mine pt pisi.
Daca s-ar putea face asa cu caprele batrinei ar fi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Rog frumos, nu-i mai spuneti "babuta"!

Are 62 de ani! 62!!!!

Nu stiu ce-au romani.. (si mai ales prezentatorii tv).. dupa 50-55 esti "batranul", "batrana"..

Banuiesc ca dupa atatia ani de munca si viata grea grea, batuta de soare si de vant, arata mult mai in varsta.. dar nu este.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ai si tu dreptate Ruxandra...
cred ca LadyJ a zis prima data de "babuta" dar a explicat ca si-a imaginat pentru o secunda ca seamana cu bunica ei; iar eu dupa ea, am facut-o "batranica" pentru ca m-am gandit la acea femeie de la tara mica si slaba si nu tocmai tanara; intr-un fel cu diminutivele "babuta", "batranica" parca chiar o alinti pe aceasta femeie; ma rog, corect ar fi sa nu ii mai spunem babuta si/sau batrana/batranica avand in vedere strict varsta de 62 ani!... eu ma conformez!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor, chapeau pt voi

Mergi la inceput