Ce gatim in Postul Pastelui ?
Raspunsuri - Pagina 4
BiancaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Sonya, asa si in cazul nostru, prima data cand vrem amandoi sa tinem tot postul. Si eu la fel, inainte tineam max 2 sapt. Partea proasta este ca ne cam balonam si nsh cum sa prevenim acest lucru. |
As zice ca pana se obisnuieste organismul la noul 'stil' de mancare. Ar trebui sa fie mai bine in sapt care urmeaza.
Mami de Amalia si Andrei
beatrice75 spune:
Pe urmatoarele 2-3 zile: ciorba de legume, sarmale de post, halva, turte, paste cu sos si ciuperci. Ca desert, eugenii, ca nu-mi plac pacintele. Si multe fructe!
katty spune:
Eu cand n-am nimic facut la indemana, imi place sa rontai paine prajita cu masline si rosii cu un pic de ulei de masline peste ele! E buna si ideea de bruschetti cu legume!
Crista_s, multumim pentru reteta de aluat de placinta!
Si eu vreau sa fac azi orez cu legume mexicane, si ca desert o placinta cu mere.
pearl84 spune:
Ieri am facut asa:
-piure de cartofi
-ciuperci la cuptor cu patrunjel
-salata de verdeturi si porumb dulce
-chec de post cu cacao
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
mireluta39 spune:
Beatrice,pentru balonare stiu ca e bun ceaiul de busuioc sau de musetel.
Un mic dejun sanatos si de post,pe care eu il servesc destul de des familiei mele,este paine prajita cu miere si ceaiuri de fructe.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Gabriela82 spune:
zilele asetea am gatit
orez cu brocoli
si varza (murata) calita cu crochete de cartofi
maine am de gand sa fac mazare
eu dimineata prefer cerealele cu lapte de soia si fructe, am sa incerc si laptele de orez.
de printesa
anaemi spune:
azi am facut
-chifle cu varza
-paine cu seminte
-bors de telina si morcov
-brocoli si morcovei la steamer
-sfoof (o prajiturica din gris)
-lapte de cocos (mult mai bun decat cel de soia)
-cocos cu zahar si scortisoara
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
mireluta39 spune:
Azi fac salata orientala de iarna si ca desert niste fursecuri cu gem de capsuni(reteta de post).
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
anaemi spune:
azi panna cotta cu ciocolata
saratele
si poate mai pe seara niste bruschete
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE