Ce gatim in Postul Pastelui ?
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dona01 Dar cu o reteta buna de negresa de post ma puteti ajuta? |
Dona , uite aici Negresa de post iese asa buna si pufoasa ca juri ca-i facuta cu oua
anaemi, cu placere
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anaemi spune:
azi mancarica de ardei copti cu vinete
strudel cu mere
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
un inger- 14.03.1956-20.03.2010
ANITA75 spune:
anaemi,am vazut la semnatura ca scrie inger 1956-2010, a disparut cineva drag? scuze de indiscretie
mireluta39 spune:
Fetelor,maine avem dezlegare la peste. Am cumparat niste merluccius,pe care il voi praji,dar as vrea sa-i fac si-un sos delicios alaturi,ca de mujdei m-am saturat.Ma ajutati? Multumesc.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
anaemi spune:
ieri pt ca a fost dezlegare la peste am facut o ciorbita de peste si file de peste cu legume la steamer
Anita din pacate , da ...socrul meu,un om extraordinar de bun si de bland...o moarte rapida,neasteptata,fara suferinta........scuze de off topic...inca nu ne-am dezmeticit
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
monica-elizabet spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca
dona, cu multa placere
si noi ieri am facut peste, tare bun a mai fost
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Criss3 spune:
Condoleante draga mea.
eu am gatit iahnie de fasole si orez cu legume, chinezesc cu sos de soia. desert- salata de fructe
anaemi spune:
eu azi am facut salata orientala, cataiful monicai (adaptat pt post...absolut delicios ) si icre pt maine