Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 20
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 neata cora, trutzi, mvb , de la mine, pt voi cei mai molipsitori si lipiciosi pupicei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ce mai zici Nike cum te simti?...oare de cand sa ma astept la greturi,marire de sani si altele ?
Ce ma sfatuiti ,sa merg aici la dr la un eco pana ajung in It ?
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babiela
![]() ![]() asa sa fie si sa vezi ce repede o sa creasca bebe si la tinecum te simti? -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
Sa speram ca o sa fie totul bine si la noi..deocamdata nu am nici un simptom,ma simt ok,ca inainte..eu sunt un caz mai special,sa fi asteptat eu semne de sarcina ca nu ma puteam lua dupa nimic...am simtit doar o mica presiune in burta si o intepatura mai puternica pe partea dreapta,cam atat
Lia73 spune:
intru si ce-mi vad ochii 
waaaaaaaaaaaw
2 burticute noi...FELICITAAAAAAAAAAARI

sarcina usoara si la termen va doresc si sa trageti piciorul ca mai sunt fete pe aici ![]()
+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 bebele meu termina a 9 a saptamana azi. |
Super..maricel bb...creste
nike974 spune:
cat are sarcina?
la 6 sapt du-te si in Romania.
eu vomit non stop si acum am o viroza groaznica.
Lia73 spune:
si pupiceii de molipsire 

aaaaaaa si nitica calareala 

ihaaaaaaaaaaaaaaa

pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 intru si ce-mi vad ochii ![]() waaaaaaaaaaaw2 burticute noi...FELICITAAAAAAAAAAARI ![]() ![]() ![]() sarcina usoara si la termen va doresc si sa trageti piciorul ca mai sunt fete pe aici +16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Lia oricum eu nu va parasesc
babiela spune:
arianna pe mine pe la 5 sapt jum au inceput sa ma ia greturile. pt linistea ta poti sa te duci si aici la un eco, cate sapt ai conform calendarului? eu am fost la primul eco la 5 sapt si vreo 2-3 zile. 
nike ce repede trece timpul, deja 9 sapt. cand te mai duci la eco? eu am vrut sa ma duc la 12 sapt dar n-am putut si m-am dus la 13 sapt si o zi d-na dr mi-a zic ca e bine se poate face morfo de trim I pana la 13 sapt si 6 zile. 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Lia73 spune:
Impresii amanta-nevasta
Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: 'Si frumoasa si desteapta...' Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: 'Si urata si cu tupeu...'
pozulici
paunita