Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 17
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo bebe karina tocmai ce a mancat ca o purcica si mai tarziu ma vait ca nu mai pot respira![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:

Ce-mi vad ochiiii?
ARIANA felicitari

Vezi bb tau a vrut sa fie roman
. Testul este cel mai bun deci nu ai de ce sa iti pui intrebari.
http://community.webshots.com/user/diove
JoAnn spune:
![]()
alte 2 liniute??
Inbox felicitari

Fetelor cred ca o sa petrec mai mult timp pe aici...poate e molipsitor ![]()
![]()

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
polo spune:
Inbox, Felicitari 

sa nu ne parasesti ca poate poate ne molipsim de la tine.
JoAn, intradevar, avem un topic pliiiiiin de linute si gravidute. Da Doamne sa se ia![]()
anamira spune:
Buna fetelor!
Revin cu noutati nu prea stralucite care timp de 2 zile m-au demoralizat complet de aproape am cazut intr-o depresie. Asa cum spuneam intr-un mesaj anterior am ovare polichistice, insa nu cred ca e sindrom pt. ca toate analizele facute sunt in limitele normale, chiar si rezistenta la insulina. Problema mea e ca luna aceasta am inceput stimularea cu clostilbegyt si spre surprinderea mea, la control nu s-a format nici un folicul dominant. Tot aceleasi chisturi plictisitoare de care nu pot sa scap. Culmea este ca acum 3 luni cand am facut prima stimulare, inziua 11 am avut ditamai chistul de 43/42 mm iar acum nimik. Intrebare de baraj! Se poate sa se fi produs ovulatia mai repede de ziua 10? Eu prin ziua 8 am simtit aproape juma de zi o durere in partea de jos, ca si la menstruatie dar m-am gandit ca e de la stimulare si chiar banuiam ca se formeaza un nou chist. Plus ca inainte de consultatie am alergat ca sa nu intarzii de doctor si am simtit intepaturi mari in ovarul drept.
Voi ce ziceti?
fetele!!
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
inbox spune:
Nu va parasesc fetelor va iau cu mine la burtici.
Sotul nici acum nu-si revine, a fost luat prea repede, din prima luna de incercari...la primul copil am asteptat un an, am facut si tratament pentru anexita etc...au fost alte probleme...acum s epare ca bebe era hotarat sa vina!
Simptome, daca initial le-am avut ca la CM -cu dureri de spate, sani durerosi, iritabilitate, in cateva zile mi-a ramas doar durerea de spate, o stare de euforie ( asta o stiam de la primul copil), putea sa-mi spuna cineva ca vine sfarsitul lumii ca eu radeam...si somnolenta ( la primul copil nu am fost deloc somnoroasa, din contra, ma trezeam de la 5-6 dimineata).
Felicitari Ariana! Un bebe sanatos si o sarcina usoara iti doresc!
polo spune:
Eu da. Am facut
si acus mai stau putin pana sa ma usuc, sau poa il rog pe sot ca si asa este proaspat
doar a venit de la o pizza cu un prieten.

si mai tarziu ma vait ca nu mai pot respira
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte