Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 15
trutzi spune:
Felicitari! Sarcina usoara si la termen 
| Citat: |
| citat din mesajul lui inbox SUNT GRAVIDA! Azi mi-am luat inima in dinti si am facut testul barza, au iesit imediat au iesit doua liniute! Va multumesc ca ati fost aici pentru mine, cand am avut nevoie! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
| citat din mesajul lui inbox SUNT GRAVIDA! Azi mi-am luat inima in dinti si am facut testul barza, au iesit imediat au iesit doua liniute! Va multumesc ca ati fost aici pentru mine, cand am avut nevoie! |
Pai nu ti-am zis noi? Atita te stresai ca o fi aia, sau o fi aialalta.
Felicitari si bb la termen si sanatos!!!

violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Felicitari inca o data!!!!!!!!!!!!!! Este foarte bun testul, cel mai bun Sarcina usoara, la teren, un sanatos si mancacios!Eu stiam de ieri
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Deci de-astea imi sunteti!!! Lasa ca va arat eu voua.

trutzi spune:
M-a sunat ieri sa imi spuna ca mi-a trimis un pachet de inofolic si am intrebat-o daca i-a venit. Mi-a zis ca nu dar, m-a rugat sa nu va zic ![]()
Eram sigura ca e
ptr ca ii vine ceas si deja avea doua zile intarziere 
M-ai iertat?
| citat din mesajul lui violab Deci de-astea imi sunteti!!! Lasa ca va arat eu voua. ![]() ![]() |
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi M-a sunat ieri sa imi spuna ca mi-a trimis un pachet de inofolic si am intrebat-o daca i-a venit. Mi-a zis ca nu dar, m-a rugat sa nu va zic Eram sigura ca e ptr ca ii vine ceas si deja avea doua zile intarziere ![]() M-ai iertat?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ok. Te-am iertat. Vezi ca nu mai e nevoie sa vii la aeroport pt ca ramin in Bucuresti citeva zile. Ne putem intilni si luni daca vrei sau poti sa vii sa-l iei duminica. Eu o sa stau in Herastrau la nasi. Cum iti e tie mai usor.
trutzi spune:
Cred ca o sa ne intalnim tot duminica ca e mai liber orasul. O sa te sun duminica dupa-amiaza sa stabilim unde ne intalnim.
Sa imi trimiti pm cu nr tau de tel.
| citat din mesajul lui violab Ok. Te-am iertat. Vezi ca nu mai e nevoie sa vii la aeroport pt ca ramin in Bucuresti citeva zile. Ne putem intilni si luni daca vrei sau poti sa vii sa-l iei duminica. Eu o sa stau in Herastrau la nasi. Cum iti e tie mai usor. |
lorin7774 spune:
FELICITARI !!!

fetele, s-a dat starul la liniute duble !
cine urmeaza ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
trutzi spune:
Tu
Hai lorin!

Ai ovulat dupa arianna, acum te asteptam cu vesti 
| citat din mesajul lui lorin7774 cine urmeaza ? ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
cora79 spune:
Inbox FELICITARI

SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"