Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 13
cora79 spune:
Buna dimineata Trutzi,multumesc pentru sucul de portocale

Pupicei pentru toate fetele mele dragi si multumesc pentru sustinere
Asa este,aveti dreptate cumnatul despre care va vorbeam este fratele sotului,are o fetita pe care o iubesc foarte mult,dar el are un caractrer mizer,insensibil,etc,mi-am propus ca nu mai merg la ei nici macar pentru copil si il voi evita pe cat posibil,cat despre a-l pune la punct l-am pus de foarte multe ori,dar nu ai cu cine
Ale,sora mea are fetita,gatya e declarat oficial,550g,jucausa si sanatoasa

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorin7774 spune:
Neata si eu.
O zi buna va doresc !
lasati-le in colo de suparari, necazuri si datorii, ca nu traim de 2 ori. Hai sa ne bucuram de ceea ce avem, mult, putin cum e si sa ne facem singure viata frumoasa ! 

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
lorin7774 spune:
fetelor, unde sunteti ?
Eu sunt un pic suparata...de cateva zile o las pe Miruna cu lacrimi in ochi la gradinita.
Doamnele zic ca nu s-a intamplat nimic, ca totul e ok, ea zice ca nu mai vrea la gradi ca s-a plictisit la lectii...si eu nu gasesc adevaratul motiv pentru care s-a schimbat atitudinea ei asa dintr-o data 

Arianna11 spune:
Fetelor va pup ,mi-e tare dor de voi...am intrat ca nu mai puteam de bucurie .....am facut dim un test sure check si a iesit cu II liniute...bineinteles ca am izbucnit in plans de bucurie si nu puteam sa cred...ce ziceti de testul asta ...e bun de ceva?
Arianna11 spune:
Eu va dau o asa veste si voi...unde sunteti?....dati-mi repede raspuns cu testl ala daca e bun...ca nu mi pot sta mult penet..tr sa fug,am treaba 
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor va pup ,mi-e tare dor de voi...am intrat ca nu mai puteam de bucurie .....am facut dim un test sure check si a iesit cu II liniute...bineinteles ca am izbucnit in plans de bucurie si nu puteam sa cred...ce ziceti de testul asta ...e bun de ceva? |
FELICITARIIIIII

Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
FELICITARIIIIII ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic Ms mult Jesia ,poti sa-mi zici ceva si de test daca e sigur?oricum vreau sa fac si unul Clear Blue ![]() |
aleesicoo spune:
oooo Arianna, felicitari draga mea!!!!
surecheckul este cel mai bun test , la mine nu a dat gres niciodata![]()
sa iti dea dzeu o sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen

hello fetele !!
cora felicitari pt nepotica, e o durdulie
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor va pup ,mi-e tare dor de voi...am intrat ca nu mai puteam de bucurie .....am facut dim un test sure check si a iesit cu II liniute...bineinteles ca am izbucnit in plans de bucurie si nu puteam sa cred...ce ziceti de testul asta ...e bun de ceva? |
FELICITARI !!!
ce veste minunata

majorete pentru Arianna...